Inchinare cu ajutorul tehnologiei de varf?, de Quentin J. Schultze

CUM AR TREBUI SA NE FOLOSIM DE PUTEREA TEHNOLOGIEI IN BISERICILE NOASTRE? Cartea intitulata "Inchinare cu ajutoru tehnologiei de varf?" constituie o cercetare profunda asupra acestui subiect, oferind indrumare practica cu privire la modul cel mai eficien...

19.90 Lei

CUM AR TREBUI SA NE FOLOSIM DE PUTEREA TEHNOLOGIEI IN BISERICILE NOASTRE?

Cartea intitulata "Inchinare cu ajutoru tehnologiei de varf?" constituie o cercetare profunda asupra acestui subiect, oferind indrumare practica cu privire la modul cel mai eficient in care va puteti folosi de avantajele tehnologiei in bisericile voastre.

Invatati cand trebuie sa folositi, sa respingeti sau sa adaptati tehnologia, pentru a-i ajuta pe inchinatori sa se foloseasca de noile progrese ale tehnologiei atunci cand vin inaintea lui Dumnezeu.

Quentin Schultze vorbeste despre inchinare cu reverenta, iar despre tehnologie cu respect. Grija si atentia cu care scrie despre aceste preocupari alaturate sunt necesare in egala masura pentru toti aceia dintre noi care conducem bisericile in inchinare inaintea lui Dumnezeu. Exista o nevoie fundamentala de intelepciune.

Eugene H. Peterson, Profesor de teologie la Regent College Schultze reuseste sa creeze o cale de mijloc intre respingerea tehnologiei si folosirea excesiva a acesteia. Sfatul sau contine atat corectare, cat si indrumare pentru cei care folosesc tehnologia.

Robert E. Webber, Profesor de teologie pastorala la Northern Seminary Schultze se dovedeste inca o data vrednic de aprecierile pe care le primeste pentru maiestria cu care abordeaza toate aspectele legate de mijloacele de comunicare si tehnologie. Cat de inteleapta si necesara este aceasta scurta si profunda lucrare. Cornelius Platinga Jr.

Te-ar mai putea interesa...