Inchinarea, de Peter Masters

O analiza biblica a principalelor schimbari aparute in inchinarea din zilele noastre... Inchinarea este, intr-adevar, supusa unui proces de schimbare completa, afirma autorul. Un nou stil de inchinare a patruns in lumea evanghelica, zguduind din temelii ...

19.90 Lei

O analiza biblica a principalelor schimbari aparute in inchinarea din zilele noastre...

Inchinarea este, intr-adevar, supusa unui proces de schimbare completa, afirma autorul. Un nou stil de inchinare a patruns in lumea evanghelica, zguduind din temelii conceptiile si atitudinile traditionale. CUm trebuie sa reactionam la aceste schimbari? Oare sa fie totul doar o problema ce tine de gust si de veacul in care traim? Vin oare aceste schimbari in ajutorul bisericilor sau meniroa lor este sa le schimbe intr-un mod de nerecunoscut?

Aceasta carte ne prezinta patru princiii de baza pe care Isus Cristos le-a stabilit pentur inchinare si dupa care trebuie sa fie judecate toate ideile noi. Cartea ne mai explica modul in care s-au inchinat crestinii in vremurile biblice si supune discutiei felul cum au intrebuintat acestia instrumentele muzicale in inchinare.

Se da raspuns la intrebarea: Ce ne invata Biblia despre continutul si ordinea pe care ar trebui sa le aib aun serviciu de inchinare din zilele noastre?

Te-ar mai putea interesa...