Inger de ocazie, de Ashley Smith

Aceasta carte relateaza un fapt real care, nu demult, a tinut populatia, televiziunile, paginile ziarelor si toata politia din sudul Statelor Unite cu sufletul la gura. Un acuzat impusca trei magistrati intr-o sala de judecata din Atlanta. Evadeaza intr-...

20.90 Lei

Aceasta carte relateaza un fapt real care, nu demult, a tinut populatia, televiziunile, paginile ziarelor si toata politia din sudul Statelor Unite cu sufletul la gura.

Un acuzat impusca trei magistrati intr-o sala de judecata din Atlanta. Evadeaza intr-un mod incredibil, chiar de sub nasul politistilor. Bantuie aiurea pe strazi, mai impusca un agent, ii fura masina si se pune la panda intr-o parcare. Vaneaza o ostatica, pe care o sechestreaza in propria casa si e mai hotarat ca niciodata sa-si vanda scump pielea.

"Inger de ocazie" relateaza cu lux de amanunte filmul unei nopti de cosmar care pare sa nu se mai termine, intalnirea dintre doua destine tulburate. La cum stau lucrurile, cine mai poate crede in happy-end-urile americane, cine mai poate crede in ingeri, fie ei si de ocazie?

O carte vie, alerta, pe care nu o poti lasa din mana si in care nimic nu pare a fi la voia intamplarii.