Inima mea pereche, vol. 3 - Becky Wade

Cele patru romane din seria Familia Porter, Inima mea îți aparține, Inima mea te caută, Inima mea pereche și Inima mea luptă pentru tine, prezintă poveștile de viață ale membrilor...

52.00 Lei

Cele patru romane din seria Familia PorterInima mea îți aparține, Inima mea te caută, Inima mea pereche și Inima mea luptă pentru tine, prezintă poveștile de viață ale membrilor ei, care se confruntă cu lupte și zbateri personale cu care adeseori și tu te poți identifica. Becky Wade nu se ferește să prezinte vulnerabilitățile lor, dar, în egală măsură, credința și speranța în Dumnezeu sunt teme subliniate foarte puternic, mai ales în situații critice pentru protagoniștii ei.

Inima mea pereche

Fostul ofițer de Marină, Jake Porter, are cicatrici mult mai adânci decât cea care îi marchează chipul. Se luptă cu sindromul de stres posttraumatic, trăiește o viață solitară și evită orice relație pe cât posibil. Asta până când o reîntâlnește pe Lyndie James, care ajunge să lucreze la fermă, iar Jake îi încredințează în grija unul dintre caii în care el își pusese mari speranțe, dar fară prea mult succes.
Jake și Lyndie au personalități total diferite, dar legătura dintre ei este evidentă. Împotriva voinței lui, Jake este cucerit de personalitatea sclipitoare și optimistă a lui Lyndie. Va putea vreodată Jake să o iubească pe Lyndie așa cum merită sau inima lui este prea zdrobită pentru a mai putea fi alinată?

Aprecieri pentru această carte

Plină de emoții și presărată cu o mulțime de exemple pozitive de credință, povestea ne captivează imaginația și ne încălzește inima.
— Publishers Weekly

Acesta este al treilea titlu din seria autoarei Wade, despre frații Porter și, poate cea în care ne este cel mai ușor să ne regăsim... În această povestire inspirațională, Lyndie își menține pasiunea pentru călărit și dragostea ei pentru Jake continuă să crească. Este un exemplu despre modul în care un om profund zdrobit poate redeveni întreg.
—Booklist

Cititorii pasionați de ficțiune inspirațională pot pătrunde în lumea familiei Porter și să se bucure de povestirile de suflet și spirituale ale lui Wade.
—Booklist

Becky Wade creează personaje de care cititorii cu siguranță se vor atașa.
—Lisa Wingate, autoare

Ador să descopăr autori noi, iar Becky Wade este, fară îndoială, o autoare demnă de urmărit. Romanul ei oferă o poveste romantică, râsete și un subiect actual. O combinație perfectă pentru o seară pe care să o petreci singură cu o carte bună în mâini.
—Deeanne Gist, autoarea