Intareste-te singur in Domnul, de Bill Johnson

E vremea sa te intaresti si sa te incurajezi! Credinciosul contemporan este confruntat cu situatii greu de imaginat cu douazeci, treizeci sau cincizeci de ani in urma. Pentru a umbla in biruinta si a propasi, trebuie sa inveti sa te intaresti singur in D...

19.90 Lei

E vremea sa te intaresti si sa te incurajezi!

Credinciosul contemporan este confruntat cu situatii greu de imaginat cu douazeci, treizeci sau cincizeci de ani in urma. Pentru a umbla in biruinta si a propasi, trebuie sa inveti sa te intaresti singur in Domnul.

Aceasta carte te va invata:
> Cum sa te incurajezi cand esti singur
>Cum sa depasesti zilele proaste
> Cum sa ramai pe calea destinului tau
> Cum sa intri pe usa deschisa a cerului
> Cum sa dezarmezi iadul prin multumire

Cum poti sa le primesti pe toate cu bucurie, cand treci prin greutati, acasa, la munca sau in societate? Bill Johnson iti arata raspunsul din Scriptura si din experienta personala. Tu poti fi tare cand detii cheia pentru a te intari singur - privind dincolo de esecuri, intr-un viitor mare.

Bill Johnson este pastorul principal al Bisericii Bethel din Redding, California. El coordoneaza o retea de biserici care depaseste granitele denominationale. Este pastor la a cincea generatie, avand o mostenire bogata in experimentarea lucrarii Duhului Sfant. Familia Johnson are trei copii si sase nepoti.

 

CUPRINS

SECRETUL PROMOVARII LUI DAVID
TINE-TE STRANS DE DESTINULTAU
DEZARMAREA IADULUI PRIN MULTUMIRE
MOMENTUL BIRUINTEI PERSONALE
ELIBERAREA LUCRURILOR ASCUNSE
CONDUS DE PROMISIUNI
MARTURIILE DOMNULUI
CONTROLEAZA MEDIUL CARE TE INCONJOARA
STRIGATUL DISPERARII
NU CAND SUNT EU DE TURA!

Te-ar mai putea interesa...