Introducere in studiul Noului Testament, de Iosif Feher

Cartea fratelui Iosif Feher se alatura celor publicate în Romania – înainte si dupa anul 1989 -, în mediul universitar ortodox (pr. conf. dr. Stelian Tofana, în 2000 si 2001, pr. prof. dr. Vasile Mihoc, în 2001, pr. I. ...

45.00 Lei

stoc epuizat

Cartea fratelui Iosif Feher se alatura celor publicate în Romania – înainte si dupa anul 1989 -, în mediul universitar ortodox (pr. conf. dr. Stelian Tofana, în 2000 si 2001, pr. prof. dr. Vasile Mihoc, în 2001, pr. I. Constantinescu, în 2002), catolic (Sorin Martiani, în 2003) si greco-catolic (pr. Ioan Vasile Botiza, în 2005). Ea este adresata atât profesorilor, elevilor si studentilor neo-protestanti în teologie, dar si oricarui crestin dornic sa afle cât mai multe despre alcatuirea si raspândirea Noului Testament. Leonardo Diaconu – jurnalist„Studiul de fata reflecta o analiza atenta si riguroasa a factorilor si circumstantelor care au contribuit la formarea Canonului crestin. Volumul de informatii cuprinse între copertile acestei carti este impresionant, dând acestui studiu o dimensiune aproape enciclopedica.”

Noptile de cautari documentaristice, framantarile legate de anumite date istorice si dezbateri teologice, precum si timpul dedicat scrisului l-au “stors” pe autor, asa dupa cum mi-a declarat de cateva ori. Efortul a meritat: o carte de exceptie pentru biblioteca fiecarui crestin.
Leonardo Diaconu
Jurnalist

Studiul de fata reflecta o analiza atenta si riguroasa a factorilor si circumstantelor care au contribuit la formarea Canonului crestin. Volumul de informatii cuprinse intre copertile acestei carti este impresionant, dand acestui studiu o dimensiune aproape enciclopedica.
Pastor conf. Univ. Dr. John F. Tipei
Institutul Teologic Penticostal din Bucuresti

Iosif Feher a absolvit Institutul Penticostal din Bucuresti in 1995, iar licenta in Teologie a obtinut-o la Universitatea Babes Bolyai din Cluj-Napoca. A slujit ca pastor asistent la Micalaca Arad pana in 2002. in paralel, a predat cursul de introducere in Noul Testament la Liceul Penticostal din Arad, iar ulterior a fost profesor asistent la Facultatea Betania din Arad. Din anul 2002 pastoreste biserica penticostala romana din Montreal, Canada.

Te-ar mai putea interesa...