Invataturi din 1 Petru, de Angus Macleay

Exista comentarii si carti despre predicare ­­ dar foarte putine sunt cartile scrise in mod special pentru predicatori si pentru invatatorii de la scolile biblice care doresc sa se ocupe de explicarea si predicarea unor teme teologice sa...

34.90 Lei

Exista comentarii si carti despre predicare ­­ dar foarte putine sunt cartile scrise in mod special pentru predicatori si pentru invatatorii de la scolile biblice care doresc sa se ocupe de explicarea si predicarea unor teme teologice sau a unor serii de mesaje dintr-­o anumita carte a Bibliei.

Cartile publicate in aceasta colectie ofera invatatorului biblic unelte folositoare pentru a intelege contextul cartilor biblice, temele doctrinare, metoda de interpretare, punctele cheie ale invataturii si modul eficient de comunicare a mesajului catre ascultator.

Chiar daca acest volum este special conceput pentru predicatori, el a fost scris cu scopul de a fi folosit si de liderii de grup, liderii de tineret si de alti invatatori ai Bibliei.

Cartile publicate in aceasta colectie sunt practice. Sectiunea intai cuprinde notiuni elementare de "navigare prin carte". Sectiunea a doua te va ajuta sa lucrezi sistematic la elaborarea unei serii de predici si studii biblice. Pentru fiecare pasaj sunt incluse schite de predici si studii biblice. Mesajul cartii 1 Petru este vital pentru viata crestina a oricarei generatii, cu atat mai
mult a noastra, aratandu­ne cum sa traim ca popor al lui Dumnezeu intr­o lume fara Dumnezeu.

 

"Recomand cu caldura aceasta resursa excelenta pentru cei care dau invatatura din epistola 1 Petru. Angus Macleay evidentiaza intr­un mod inteligent temele si formele epistolei, face observatii subtile asupra detaliilor textului si ofera totodata o multitudine de sfaturi utile cu privire la aplicarea si prezentarea continutului ei."

Vaughan Roberts,
Pastor al bisericii St. Ebbe’s, Oxford bine­cunoscut autor si conferentiar


"Volumul de fata abunda in sfaturi practice destinate invatatorilor si predicatorilor, iar expunerea atenta a textului scoate la suprafata cu putere relevanta lui pentru biserica occidentala din secolul al XXI­lea. Este o carte care trebuie sa existe in orice biblioteca."

Peter Maiden,
Director international, Operation Mobilization Presedinte, Keswick Ministries


ANGUS MACLEAY este preot in biserica Sfantul Nicolae, o biserica anglicana din Sevenoaks. El este si membru in sinodul general al Bisericii Anglicane.

Te-ar mai putea interesa...