Ironia sortii, de Jerry B. Jenkins

Roman ecranizat de canalul Hallmark Alegerea costisitoare a unei femei atinge, de-a lungul unei vieti, o multime de inimi. Nascuta la inceputul secolului al XX-lea, Elisabeth Grace LeRoy isi doreste cu ardoare ceva mai mult sn viata – ceva ce doar...

46.00 Lei

Roman ecranizat de canalul Hallmark

Alegerea costisitoare a unei femei atinge, de-a lungul unei vieti, o multime de inimi.

Nascuta la inceputul secolului al XX-lea, Elisabeth Grace LeRoy isi doreste cu ardoare ceva mai mult sn viata – ceva ce doar o dragoste vesnica îi poate oferi. Cand gaseste, in sfarsit, aceasta iubire – o iubire ce fagaduieste ss îi umple inima si îi cere totul în schimb – Elisabeth face un legamant care îi va contura intreaga existențta: alege să faca din restul vietii sale un experiment de supunere fata de Cristos, oricat de mare va fi pretul pe care va trebui sa-l plateasca.

Se îmbarca, asadar, intr-o poveste de iubire cu totul remarcabila – o calatorie spirituala ce va deveni un veritabil exemplu de credinta, de-a lungul careia cele doua razboaie mondiale, Marea criza economica si clipe de grele încercare pe plan personal formeaza fundalul dramatic pe care se manifesta curajul, harul, bucuria si impactul profund al unei vieti traite cu adevarat si pe deplin în slujba lui Dumnezeu.