Iubeste-ti viata pe care o traiesti, de Les Parrott & Neil Clark Warren

Iti place doar viata ta, sau o iubesti cu adevarat? Fiecare dintre noi este in cautarea multumirii launtrice. Dorim sa prosperam, sa fim sanatosi, sa fim integri.In cartea "Iubeste-ti viata pe care o traiesti", renumitii psihologi Les Parrott si Neil Cla...

35.00 Lei

Iti place doar viata ta, sau o iubesti cu adevarat?

Fiecare dintre noi este in cautarea multumirii launtrice. Dorim sa prosperam, sa fim sanatosi, sa fim integri.
In cartea "Iubeste-ti viata pe care o traiesti", renumitii psihologi Les Parrott si Neil Clark Warren te vor ajuta sa faci tocmai acest lucru. Prin intermediul a trei secrete testate in timp vei atinge o pace trainica, o bucurie de durata, un nivel mai profund de sanatate emotionala si spirituala - si vei progresa in cariera, vei cultiva relatii mai profunde si iti vei imbunatatii calitatea vietii.
Aceasta carte contine multe povestiri reale, pasi practici si strategii vitale pentru cresterea personala.

Te vei acorda la conversatia ta cu tine insuti
Iti vei depasi trecutul
Iti vei descoperi punctele slabe (si ce trebuie sa faci cu privire la ele)
Iti vei tine in frau latura neimblanzita
Vei intelege ce este cu adevarat dragostea
Iti vei optimiza spiritul
Iti vei schita destinul
Si vei experimenta viata ta de vis!

Cel mai important lucru pe care il poti face pentru relatiile tale si pentru tine este sa-ti incepi calatoria spre sanatate si deplinatate. De ce sa nu incepi chiar acum?

Dr. Les Parrott este fondatorul si codirectorul (impreuna cu sotia lui, dr. Leslie Parrott) organizatiei Center for Relationship Development, un program de pionierat dedicat invatarii fundamentelor relatiilor bune in campusul Seatle Pacific University (SPU). De asemenea, Les este profesor de psihologie si autor a mai multor carti bestseller si care au castigat diferite premii, printre care "Saving Your Marriage Before It Starts", "Becoming Soul Mates","When Bad Things Happend to Good Marriages", "The Control Freak" si "High Maintenance Relationship".

Dr. Parrott este un vorbitor foarte cautat peste tot in Statele Unite. A scris pentru o multime de reviste si lucrarea lui a fost prezentata in "USA Today" si "New York Times". Dr. Parrott a aparut la diverse emisiuni televizate printre care: "Good Morning America", "The View" si "The Oprah Winfrey Show".

Te-ar mai putea interesa...