Izbavirea, de Lori Wick

O povestire tandră despre dragostea si bunătatea uimitoare a lui Dumnezeu fată de cei ce sunt ai Lui. Cand ANNE GARDINER cade de pe o scară în bratele unui chipes străin, tatăl ei instabil, colonelul Gardiner, consider...

34.90 Lei

O povestire tandră despre dragostea si bunătatea uimitoare a lui Dumnezeu fată de cei ce sunt ai Lui.

Cand ANNE GARDINER cade de pe o scară în bratele unui chipes străin, tatăl ei instabil, colonelul Gardiner, consideră îmbrătisarea inocentă drept motiv pentru o cununie imediată. Anne fu repede de acord în timp ce agitatul Robert Weston se balbaie de uimire. După ce la început crezu că este înselat de niste sarlatani, Weston vede în cele din urmă că acea „cununie” a fost oficiată doar de dragul colonelului, iar Anne avuse la fel de putine alternative ca si el. Sentimentele sale se schimbă complet cand află că ea si-a sacrificat propria reputatie pentru a-i proteja numele. În ciuda începutului lor accidentat, Weston se simte atras de Anne. Anne nu este nici ea imună la bunătatea pe care el i-o arată.

Inima lui Weston i-a spus că dragostea este supraevaluată. Anne supravietuise singură multi ani. Se vor încrede ei în Dumnezeu intrand într-o relatie nouă? Vor recunoaste ei dragostea cand îi va atinge în cele din urmă?

Lori Wick este o autoare complexă de fictiune crestină. Simtindu-se la fel de bine scriind seriale sau lucrări contemporane, cărtile lui Lori (6 milioane în tipar) diferă mult în ce priveste locul si perioadă istorică a actiunii. Fanii credinciosi ai lui Lori pun în mod constant serialele ei si lucrările individuale pe lista celor mai vândute cărti. Lori si sotul ei, Bob, locuiesc împreună cu familia lor crescândă în Westul Mijlociu al Statelor Unite.