Jurnalul unei inimi zdrobite, de Ruth Graham

O carte scrisa de Ruth Graham, fiica lui Billy Graham, in colaborare cu Stacy Mattingly Cand visele cele mai optimiste ale vietii se transforma in realitati dureroase care ne zdrobesc inimile, Dumnezeu ne arata ca este un expert in restaurare. Inima zdr...

25.90 Lei

stoc epuizat

O carte scrisa de Ruth Graham, fiica lui Billy Graham, in colaborare cu Stacy Mattingly

Cand visele cele mai optimiste ale vietii se transforma in realitati dureroase care ne zdrobesc inimile, Dumnezeu ne arata ca este un expert in restaurare.

Inima zdrobita care sta langa tine in biserica poate fi femeia care se lupta cu cancerul de san. Sau barbatul de varsta mijlocie, de la celalalt capat al randului, care se lupta cu alcoolismul ce i-a distrus familia. Sau poate ca inima zdrobita este chiar inima ta. Un lucru este cert: Fiecare om isi are propria poveste de viata, iar acea poveste nu este intotdeauna placuta. Dar Dumnezeu stie cum sa scrie povestile noastre de viata cu o cerneala rascumparatoare si El poate vindeca inimile noastre zdrobite. Ruth Graham a descoperit printr-o experienta amara ca Dumnezeu Isi face lucrarea mareata in mijlocul ruinelor din vietile noastre.

 

"Jurnalul unei inimi zdrobite" este o analiza personala profunda si onesta a modului in care adevarurile Bibliei se transpun in realitatile circumstantelor noastre. Cartea este si o descoperire a modului in care un Dumnezeu iubitor si credincios ne imbratiseaza in durerea noastra, transformand chiar si esecurile noastre in surse de binecuvantari neasteptate.
Cu simplitate si onestitate, Ruth isi impartaseste viata marcata de divort, depresie si rusine; experientele sfasietoare ca parinte si incercarile sovaielnice de a face alegeri intelepte in urma unor alegeri gresite. Ea ofera o intelegere noua si profunda a Cuvantului lui Dumnezeu tuturor celor care se tem ca faptele lor nu pot fi iertate sau ca zdrobirea lor i-a facut nefolositori pentru Dumnezeu.
Inspirandu-se din Scriptura, Ruth ne arata cum sa iesim din izolare, cum sa invatam sa iertam, cum sa cultivam o stare de calm si cum sa renuntam la mastile noastre pentru a deveni autentici. Ea sugereaza si multe idei folositoare celor care doresc sa ofere ajutor si speranta persoanelor care sufera. Cartea furnizeaza aplicatii practice prin intermediul unor rubrici ca "Lucruri de care sa-ti amintesti in momentele dificile”, "Sfaturi pentru cei carora le pasa” si "Principii la care sa reflectezi”.

"Daca in aceste pagini va veti recunoaste propria experienta de viata oglindita in cea a fiicei noastre, fie ca si voi sa descoperiti o relatie personala cu acelasi Tata ceresc care continua sa fie taria, mangaierea si bucuria ei."

-- Din Cuvantul inainte al lui Billy Graham

 

"ATENTIE: Aceasta carte ar trebui citita doar de oameni imperfecti, cu defecte si esecuri, care au neaparat nevoie de harul uimitor al lui Dumnezeu. Iti multumim, Ruth Graham, ca ai avut curajul sa-ti dezgolesti sufletul si apoi sa-i calauzesti pe altii inapoi spre bratele deschise ale lui Dumnezeu”.

-- Philip Yancey, autorul cartii "Unde este Dumnezeu cand sufar?"

 

"Pentru orice persoana care a cunoscut tragedia infidelitatii si a deciziilor gresite, Ruth isi dezvaluie viata, aratand ca harul lui Dumnezeu ne este de ajuns."

-- Elisabeth Elliot Gren, autoarea cartii "Prin portile splendorii"

 

"Tineti in mana un instrument care va va ajuta, fie ca suferiti, fie ca incercati sa ajutati pe cineva care sufera. Impartasindu-ne deschis din propriile experiente traumatizante si oferindu-ne idei practice bazate pe adevarul biblic, Ruth Graham ne pune la dispozitie o resursa care ne echipeaza sa cautam deplinatatea si ne conduce in bratele Singurului care ne poate face deplini."

-- Dr. Gary Smalley, autorul cartii "ADN-ul relatiilor"

 

"Aceasta carte trebuie neaparat citita de catre cei care sufera sau care doresc sa contribuie la vindecarea cuiva”.

-- Dr. Charles Stanley, autorul cartii "The Blessings of Brokenness"

 

CUPRINS

CUVANT INAINTE - BILLY GRAHAM

1. INIMA MEA A FOST ZDROBITA
L-am vazut pe Dumnezeu in mijlocul ruinelor din viata mea

2. CUM DE MI S-A PUTUT INTAMPLA ASA CEVA?
Socul zdrobirii inimii

3. ESTE DUMNEZEU CU ADEVARAT IN CONTROL?
Increzandu-ma ca Dumnezeu va fi cu noi in vremurile dificile

4. NIMENI NU STIE NIMIC - AR TREBUI OARE SA CONTINUI ASA?
Impulsul izolarii

5. VOI FI IN STARE SA IERT?
Permanenta lupta cu iertarea

6. CUM SA MA IMPAC CU DUMNEZEU?
Alegand sa ma incred in El

7. CUM SA TRAIESC IN TRANZITIE?
Invatand sa raman calma in vremuri tulburi

8. NU VREAU PUTERE - VREAU SA SCAP!
Zadarnicind lucrarea de vindecare a lui Dumnezeu

9. ESTE PACATUL MEU MAI MARE DECAT HARUL LUI DUMNEZEU?
Imbratisarea vindecatoare a lui Dumnezeu

10. CINE SUNT EU?
Invatand sa fiu autentica

11. ALTE INCERCARI? CAND VA Fl VIATA MAI USOARA?
Increzandu-ma in Dumnezeu in vremurile tulburi

12. CUM SA CONTINUI SA MA INCRED IN DUMNEZEU?
Alte lectii despre renuntare

13. CREDINCIOSIA TA ESTE ATAT DE MARE!
Invatand limba cerului

BUN VENIT ACASA

MULTUMIRI

 

CUVANT INAINTE

Inca de la o varsta frageda, fiica noastra Ruth L-a iubit pe Domnul si a dorit sa traiasca o viata placuta Lui. Cu toate acestea, viata ei a cunoscut multe suisuri si coborasuri, care ne-au adus multe momente de bucurie si recunostinta, dar si durere si lacrimi. Asa cum povesteste in aceasta carte, ea a trecut printr-o serie de incercari dificile, din care a iesit cu o credinta si mai puternica in Domnul si cu o pasiune extraordinara de a-L sluji. Mama ei si cu mine o iubim, o sustinem si li multumim lui Dumnezeu pentru ea.

Ruth ne-a marturisit ca singura si unica ei dorinta de a renunta la intimitatea sa pentru a-si impartasi sincer experienta personala in aceasta carte este ca astfel sa ajute persoane care trec prin perioade traumatizante si sa ofere sugestii celor care incearca sa-si ajute un prieten sau pe cineva drag care se confrunta cu momente dificile. Daca in aceste pagini va veti recunoaste propria experienta de viata oglindita in cea a fiicei noastre, fie ca si voi sa descoperiti o relatie personala cu acelasi Tata ceresc care continua sa fie taria, mangaierea si bucuria ei.

-- Billy Graham

Te-ar mai putea interesa...