La intrecere cu niste cai, de Eugene H. Peterson

Cauta viata la superlativ impreuna cu Dumnezeu "Daca alergand cu cei ce alearga pe picioare, si ei te obosesc, cum vei putea sa te iei la intrecere cu niste cai?" Ieremia 12:5   Cu totii tanjim dupa o viata implinita - sa imbinam libertatea si sp...

35.00 Lei

Cauta viata la superlativ impreuna cu Dumnezeu

"Daca alergand cu cei ce alearga pe picioare, si ei te obosesc, cum vei putea sa te iei la intrecere cu niste cai?"

Ieremia 12:5

 

Cu totii tanjim dupa o viata implinita - sa imbinam libertatea si spontaneitatea cu scopul si semnificatia. Atunci de ce descoperim adesea ca vietile noastre sunt atat de banale, atat de neaventuroase, atat de intepenite in rutina? Sau atat de frenetice, atat de incarcate cu activitati, dar in acelasi timp atat de neimplinite? Cum putem invata sa riscam, sa ne incredem, sa cautam implinirea si excelenta - adica sa ne luam la intrecere cu caii in valtoare vietii?

In aceasta editie revizuita a clasicei sale carti, Eugene Peterson reflecteaza profund asupra vietii profetului Ieremia si, in noua lui prefata, o plaseaza intr-un context contemporan. Pe masura ce parcurgem paginile cartii, el ne ajuta sa raspundem al intrebarea ce inseamna sa fii om intr-un mod deplin si autentic.