Lada cu zestre, de Angela Tiprigan

Fiecare familie are evenimentele ei legate de sarbatorile religioase, zile de nastere sau aniversari de tot felul. Cu cata emotie asteptam aceste sarbatori, cat de mult ne pregatim si cat sacrificam pentru ca totul sa ramana o frumoasa piatra de aducere a...

55.00 Lei

Fiecare familie are evenimentele ei legate de sarbatorile religioase, zile de nastere sau aniversari de tot felul. Cu cata emotie asteptam aceste sarbatori, cat de mult ne pregatim si cat sacrificam pentru ca totul sa ramana o frumoasa piatra de aducere aminte pentru toti participantii! Ce facem insa cu restul vietii care, in cea mai mare parte, se desfasoara intre evenimente si este compusa din detaliile fiecarei zile? Pentru ca tot ce facem este repetitiv, exista pericolul plafonarii, superficialului, monotoniei si uniformizarii. Harul este ca Dumnezeu ne-a dat un potential nelimitat de creativitate prin care putem innobila fiecare detaliu, dandu-i valoare eterna si personalizand fiecare clipa.


In " Lada cu Zestre" gasesti idei simple dar creative cu aplicatie practica in :
- modul in care poti transforma o casa obisnuita intr-un camin original,
- arta de a face daruri, - organizarea jocului la copii - idei de vacanta,
- ospitalitate, - pregatirea si sarbatorirea Craciunului si a altor evenimente,
- principii de viata
- cum sa-i inveti pe copii sa se roage,
- cum sa daruiesti copiilor tai Cuvantul in cele mai creative forme,
- cum sa cultivi traditii si obiceiuri sanatoase de familie,
- cum sa cultivi creativitate
Sta in puterea ta sa devii originala si sa pregatesti propria ta Lada cu Zestre pentru cei pe care Domnul ti i-a dat ca dar si binecuvantare. Fii creativa!

Te-ar mai putea interesa...