Lanturile Legalismului, de Paul Travis, Neil T. Anderson, Rich Miller

Lanturile legalismului"Ce s-a intamplat cu toata bucuria ta?"   Am fost un legalist, un performer spiritual, manat de imboldul de a munci din greu pentru Dumnezeu. Trebuia sa actionez bine, sa arat bine si sa le stiu pe toate cel mai bine; doar atu...

25.00 Lei

stoc epuizat

Lanturile legalismului
"Ce s-a intamplat cu toata bucuria ta?"

 

Am fost un legalist, un performer spiritual, manat de imboldul de a munci din greu pentru Dumnezeu. Trebuia sa actionez bine, sa arat bine si sa le stiu pe toate cel mai bine; doar atunci credeam ca totul va fi bine.

-- Autor Paul Travis

 

Biblia vorbeste mult despre spiritul legalist, cel care poate momi credinciosul sa se departeze de har. Cartea aceasta este o incurajare de a ne intoarce acasa la Tatal, la viata imbelsugata a umblariiprin Duhul.
 

Perspectivele profunde asupra Scripturii pe care le prezinta autorii te vor ajuta sa descoperi:

- robia provocata de legalism -- rusinea, vinovatia, mandria, spiritul critic si nevoia de a-i controla pe altii;

- calea sperantei si a eliberarii -- cunoasterea identitatii tale in Hristos, o intelegere adevarata a harului;

- viata pe care o poti trai acum in El - comuniunea plina de bucurie cu Dumnezeu, Tatal tau, si cu Isus, Prietenul tau.

 

Cartea "Lanturile Iegalismului" m-a facut sa rad, sa ma pocaiesc... si sa-I multumesc Tatalui meu, de la prima la ultima pagina a ei, pentru libertatea pe care ne-o ofera din lanturile unei religii fara viata, care se concentreaza asupra performantei. Fa-ti rost de cartea aceasta. Nu vei fi dezamagit!

-- Steve McVay, autor al cartilor "Umblarea prin har" si "O invitatie divina"

 

Neil T. Anderson, presedinte al Freedom in Christ Ministries, un vorbitor si un autor renumit. Cartile sale "Cel care sfarama lanturile robiei" si "Biruinta asupra intunericului" sunt unelte extraordinare in mainile credinciosilor.

Rich Miller, coautor al cartilor "Tinand mania sub control" si "Eliberat de teama", este vorbitor al Freedom in Christ Ministries si un om a carui inima bate pentru innoire si trezire in biserica.

Paul Travis a slujit mai bine de treizeci de ani ca pastor, dupa absolvirea Seminarului Teologic London, din Ontario, Canada. Lucreaza cu Freedom in Christ Ministries, oferind consiliere in domeniul uceniciei.

 

CUVANT INAINTE DE STEVE McVEY

"Lanturile legalismului" este una dintre cele mai bune carti despre caracteristicile si remediul legalismului pe care le-am citit! Te va provoca sa te gandesti la felul in care influentele legaliste ti-au afectat viata si te va conduce pe drumul spre libertate. Din cand in cand apare cate o carte care merge direct la esenta; aceasta este una dintre ele. M-a facut uneori sa rad, alteori sa ma pocaiesc, iar pe parcursul tuturor paginilor sale m-a facut sa-I multumesc Tatalui meu pentru libertatea pe care ne-o ofera, smulgandu-ne din lanturile unei religii fara viata, care se concentreaza in primul rand asupra performantei. Fa-ti rost de cartea aceasta. Nu vei fi dezamagit!

-- Steve McVay

Presedinte al Grace Work Ministries si autor al cartilor "Umblarea prin har", "Harul domneste" si "O invitatie divina".

 

CUPRINS

De la reguli la relatie

Partea I: Minciunile care leaga

1. Legea ucide

2. In stransoarea vinovatiei

3. Mare rusine

4. Alimentand frica

5. Puterea mandriei

6. Dusmanii libertatii

Partea a Il-a: Jugul care elibereaza

7. Har tie!

8. Eul tau cel nou

9. Traind ca Isus

10. Durere dulce amaruie

11. Zdrobirea lanturilor

12. Vietuirea in noua Imparatie

Te-ar mai putea interesa...