Lectii pentru viata - 2, de Jill Masters

Lectii pentru viata, vol. 2 (lectiile 47-92) Lectii pentru viata, vol. 2 este a doua dintre cele patru carti de lectii pentru scoala duminicala ale autoarei, care lanseaza o provocare specifica tinerilor ce se dezvolta in vremuri de apostazie si imoralit...

31.90 Lei

Lectii pentru viata, vol. 2 (lectiile 47-92)

Lectii pentru viata, vol. 2 este a doua dintre cele patru carti de lectii pentru scoala duminicala ale autoarei, care lanseaza o provocare specifica tinerilor ce se dezvolta in vremuri de apostazie si imoralitate cumplita. Aceste lectii permit Cuvantului lui Dumnezeu sa vorbeasca plin de putere lumii celor tineri, sadind in inimile lor argumentele si indemnurile extraordinare ale Evangheliei.

Pentru autoare, mersul lumii de astazi este superficial, vulnerabil si efemer, iar convertirea este singura care are sens si scop pentru viata si eternitate.

Experimentate in scolile duminicale mai mari sau mai mici din cele mai puternice comunitati britanice, aceste lectii sunt preferate de bisericile care doresc ca transformarea sufletului sa fie punctul central al lucrarii de slujire din scolile duminicale. Ele ofera de asemenea o perspectiva importanta a evenimentelor si a doctrinelor majore ale Bibliei si sunt insotite de sugestii pentru material didactic.

Jill Masters - care a acumulat mai intai experienta ca profesor specializat in cadrul adolescentilor - si-a consacrat mare parte din viata lucrarii si promovarii scolilor duminicale. Ca sotie de pastor, a inceput sa se implice in scoala duminicala in care a lucrat timp de sapte ani inainte de deveni responsabila cu activitatea scolii duminicale de la Biserica Tabernacle (biserica lui Spurgeon), care in mai putin de trei decenii a devenit una dintre cele mai mari biserici din Marea Britanie. Doamna Masters este bine-cunoscuta pentru discursurile tinute la intalnirile invatatorilor de scoala duminicala din lumea intreaga.

Te-ar mai putea interesa...