Lectii pentru viata - 3, de Jill Masters

Lectii pentru viata, vol. 3 (lecţiile 93-138) Din momentul in care cartea Lectii pentru viata a fost publicata pentru prima data in anul 1991, multe scoli duminicale, mici sau mari, precum si noi, au adoptat aceste serii de lectii concepute dupa un plan...

37.90 Lei

Lectii pentru viata, vol. 3 (lecţiile 93-138)

Din momentul in care cartea Lectii pentru viata a fost publicata pentru prima data in anul 1991, multe scoli duminicale, mici sau mari, precum si noi, au adoptat aceste serii de lectii concepute dupa un plan ce se intinde pe patru ani, impreuna cu materialul didactic de care sunt insotite si plansele „de luat acasa”.

Multe biserici sunt ingrijorate de copiii si tinerii din comunitatile lor, care cresc fara a fi familiarizati cu Biblia si fara a avea cunostinte cu privire la dragostea rascumparatoare a lui Dumnezeu, adeseori fiind lipsiti chiar de o invatatura etica elementara. Cartea Lectii pentru viata vine in intampinarea acestei nevoi stringente, punand la dispozitia invatatorilor de scoala duminicala lectii care contin inainte de toate mesaj evanghelistic si, totodata, trateaza doctrinele si evenimentele majore ale Bibliei intr-o maniera memorabila.

Fiecare volum acopera aproximativ o patrime din Biblie si ofera lectii care contin material suficient de bogat pentru a putea fi adaptat la toate grupele de varsta, invatatorii avand posibilitatea de a selecta volumul naratiunilor si al aplicatiilor relevante pentru grupa la care predau.

Jill Masters - care a capatat mai intai experienta ca profesor specializat de adolescenti - si-a dedicat mare parte din viata lucrarii si promovarii scolilor duminicale. Este coordonator al celei mai mari scoli duminicale din Metropolitan Tabernacle, Londra, una dintre cele mai mari din Marea Britanie, si a tinut prelegeri inaintea invatatorilor de scoala duminicala din intreaga lume.