Lectii pentru viata - 4, de Jill Masters

Lectii pentru viata, vol. 4 (lecţiile 139-184) Acest al patrulea volum de lectii pentru scoala duminicala scris de Jill Masters ne pune la dispozitie lectii pentru un an intreg si instructiuni pentru materialul didactic ilustrativ. Aceste materiale fac ...

37.90 Lei

Lectii pentru viata, vol. 4 (lecţiile 139-184)

Acest al patrulea volum de lectii pentru scoala duminicala scris de Jill Masters ne pune la dispozitie lectii pentru un an intreg si instructiuni pentru materialul didactic ilustrativ. Aceste materiale fac parte dintr-un plan de invatamant pe patru ani, urmand dupa primele trei volume care au fost primite cu mult entuziasm de catre foarte multe scoli duminicale din tarile vorbitoare de limba engleza. Toate aceste volume au fost traduse in multe alte limbi.

Fiecare lectie contine inainte de toate mesaj evanghelistic si, totodata, trateaza doctrinele si evenimentele majore ale Bibliei intr-o maniera memorabila. Prin aceste lectii cei tineri sunt echipati sa tina piept provocarilor spirituale immense la care ii solicita aceste zile de pe urma.

Fiecare lectie din acest volum contine material suficient de bogat pentru a putea fi adaptat la toate grupele de varsta, invatatorii avand posibilitatea de a selecta volumul naratiunilor si al aplicatiilor relevante pentru grupa la care predau.

Jill Masters - care a acumulat mai intai experienta ca profesor specializat in cadrul adolescentilor - si-a consacrat mare parte din viata lucrarii si promovarii scolilor duminicale. Ca sotie de pastor, a inceput si a condus timp de sapte ani o scoala duminicala in Hertfordshire, dupa care si-a asumat responsabilitatea cu activitatea scolii duminicale de la Biserica Tabernacle (biserica lui Spurgeon), care in mai putin de trei decenii a devenit una dintre cele mai mari biserici din Marea Britanie. Doamna Masters este bine-cunoscuta pentru discursurile tinute la intalnirile invatatorilor de scoala duminicala din Marea Britanie, Orientul indepartat, Australia si Africa.