Lectii pentru viata, de Angela Tiprigan

Povestioarele cu tâlc din culegerea " Lecții pentru viață " fac parte din colecția „De la lume adunate şi-napoi la lume date", un patrimoniu popular cu o valoare imposibil de tăgăduit și cu o în...

48.00 Lei

Povestioarele cu tâlc din culegerea " Lecții pentru viață " fac parte din colecția „De la lume adunate şi-napoi la lume date", un patrimoniu popular cu o valoare imposibil de tăgăduit și cu o înțelepciune care transcende generațiile, transmis de-a lungul vremurilor pe cale orală, scrisă sau prin intermediul imaginilor.
Chiar dacă cea mai mare parte a numelor autorilor s-au pierdut în negura vremii, concluziile pline de înțelepciune și aplicațiile practice care marchează fiecare întâmplare rămân prețioase și de un real folos în diversele împrejurări ale vieții.
De când mă ştiu, mi-a plăcut să adun tot ce am considerat că are miez, valoare, esență, principii de viață ascunse în povestiri cu tâlc, maxime și cugetări, experiențe inedite... Am umplut astfel multe caiete al căror conținut s-a metamorfozat într-o Ladă cu zestre, în care adesea scotocesc după acele lucruri pe care le-am filtrat și pe care le-am împuternicit cu propria-mi viață trăită prin har.
Întâmplările selectate în această carte te vor îmbogăți și te vor provoca totodată, pentru că ilustrează vieți trăite după principii biblice, în ascultare de Dumnezeu. Pregăteşte-te să plângi cu empatie, să te amuzi sănătos, să cazi pe gânduri şi să meditezi la ce și cum e (sau ar trebui să fie) viața ta. Și... dacă se spune că este mai de dorit să înveți din experiențele altora decât pe propria piele, iată că oportunitatea te întâlneşte aici!

Țiprigan Angela, autoarea cărților Lada cu zestre și Ștergarul slujirii, locuieşte în Timişoara şi împreună cu soțul Nelu, are 8 copii şi 15 nepoți. Este implicată de peste 40 de ani în slujirea altor femei.

Te-ar mai putea interesa...