Libertatea de a trai ca ucenic, de Alastair Dickson

"Cartea nu este neaparat usor de asimilat, motiv pentru care mesajul ei este si mai necesar si urgent! Mesajul ei central merge impotriva culturii si ne aminteste ca adevarata libertate nu inseamna sa facem ce dorim sau ce nu place. Din contra, Alastair ...

36.00 Lei

"Cartea nu este neaparat usor de asimilat, motiv pentru care mesajul ei este si mai necesar si urgent! Mesajul ei central merge impotriva culturii si ne aminteste ca adevarata libertate nu inseamna sa facem ce dorim sau ce nu place.

Din contra, Alastair sustine darz ca adevarata libertate inseamna sa-L urmezi cu toata seriozitatea pe Isus. Aceasta contravine culturii dominante care vorbeste tot mai putin de pacat. Cartea este un avertisment profund care recunoaste gravitatea si pericolul pacatului in lume, in Biserica si in viata persoanala - un pericol pe care multi crestini de azi nu il vad.

Autorul adreseaza o invitatie serioasa si o chemare la pocainta, la ucenicie biblica si la o schimbaare radicala a vietii aratand ca, in ce priveste urmarea lui Isus, credinta nu poate fi separata de ucenicie. Sunt convins ca Dumnezeu le va vorbi tuturor celor care citesc aceasta carte, fie prin experienta personala a autorului, fie prin admonestarile, interdictiile sau incurajarile biblice. Recomand calduros aceasta carte."

Dr. Corneliu Constantineanu

Facultatea de Stiinte Umaniste si Sociale, Universitatea "Aurel Vlaicu", Arad

Te-ar mai putea interesa...