Limbajul dragostei si respectului,de dr. Emerson Eggerichs

De ce comunicarea in interiorul cuplurilor ramane problema nr. 1 in casnicie? "Fiindca", spune Emerson Eggerichs, "majoritatea sotilor si sotiilor nu stiu ca vorbesc doua limbaje diferite. Sotul si sotia isi trimit unul altuia mesaje <>, dar niciunu...

45.00 Lei

De ce comunicarea in interiorul cuplurilor ramane problema nr. 1 in casnicie? "Fiindca", spune Emerson Eggerichs, "majoritatea sotilor si sotiilor nu stiu ca vorbesc doua limbaje diferite. Sotul si sotia isi trimit unul altuia mesaje <>, dar niciunul nu poate sa decodeze mesajul celuilalt. Asta pana cand el intelege ca ea aude limbajul dragostei, iar ea intelege ca el aude limbajul respectului."

Cartea Dragoste si Respect a Dr. Eggerichs a lansat o revolutie in felul cum sotii si sotiile se relationeaza unii la altii. In Limbajul dragostei si respectului, el prezinta o abordare practica, pas cu pas, a ceea ce sotii si sotiile trebuie sa invete pentru a vorbi limbajul specific al celuilalt - limbajul respectului pentru el si limbajul dragostei pentru ea. Rezultatul este intelegerea reciproca si o casnicie reusita si fericita.

Te-ar mai putea interesa...