Liviu Bocaniala - Pentru viata

Un album de exceptie care se detaseaza de celelalte prin originalitatea conceptiei si a stilului. Aceasta il face unic in peisajul muzicii crestine romanesti, datorita tentei bizantine si influentei atat a caracterului romanesc, cat si universal. Are toat...

24.90 Lei

Un album de exceptie care se detaseaza de celelalte prin originalitatea conceptiei si a stilului. Aceasta il face unic in peisajul muzicii crestine romanesti, datorita tentei bizantine si influentei atat a caracterului romanesc, cat si universal. Are toate elementele necesare pentru a putea fi apreciat de cei versati in domeniu, dar si de iubitorii muzicii in general. Vocea este matura, de calitate, si te cucereste printr-o interpretare si un timbru aparte.

Liviu este la primul sau album, insa Radio Vocea Evangheliei l-a prezentat foarte mult, in urma unei inregistrari simple (voce, chitara acustica). Acest lucru l-a incurajat sa viseze la ceva mult mai complex. Visul a fost posibil dupa cativa ani, cand organizatia PRO VITA, care lupta impotriva avorturilor, a dorit sa ofere un cadou femeilor care accepta sa vizioneze materialele video pe aceasta tema; de aici si titlul "Pentru viata".

Tema vietii, a valorii si originii ei, se regaseste in textele cantecelor, iar preludiul albumului este o lectie de rugaciune data unui copilas de primul si cel mai influent dascal din viata oricui - mama; un moment neregizat, de o reala frumusete, care contribuie la autenticitatea si eleganta acestui proiect. La reusita albumului si-a adus o contributie esentiala Timotei Plesa, student in ultimul an la Conservator, care a scris partiturile pentru vocile aditionale si cor, a selectat si a pregatit oamenii, implicandu-se in inregistrari ca si cum ar fi fost pentru el insusi...

Cu gandul la Timotei, Liviu scrie pe coperta albumului: " Cand inca lucram la finisarea acestui album, Timotei ne-a parasit plecand sa cante in fata tronului lui Hristos... Vreau sa-ti multumesc pentru albumul acesta, prietene! El ar fi fost cu adevarat mai sarac fara implicarea ta extraordinara. Este si albumul tau..."