Liviu Bocaniala - Noapte de vis

Liviu Bocaneala intampina Sfanta Sarbatoare a Nasterii Mantuitorului cu albumul "Noapte de vis". Punand impreuna atat elemente de stil clasice cat si moderne, noul album al lui Liviu Bocaneala se detaseaza net de celelante albume "de profil" inregistrate ...

21.90 Lei

Liviu Bocaneala intampina Sfanta Sarbatoare a Nasterii Mantuitorului cu albumul "Noapte de vis". Punand impreuna atat elemente de stil clasice cat si moderne, noul album al lui Liviu Bocaneala se detaseaza net de celelante albume "de profil" inregistrate la studioul nostru.

Iata ce spune autorul albumului "Noapte de vis":

M-am intrebat in acest timp - totusi ce imi aduce mie, cu totul special Craciunul de anul acesta? Si am stiut atunci ca doresc si o caut o desprindere din rutina de fiecare an a celebrarii Sarbatorii Inceputului de Lumina si Viata. Din aceasta dorinta s-a nascut si albumul pe care il tineti in maini. De aceea se cuvine sa Ii multumesc Lui si sa ma inchin Hristosului Dumnezeu Rasarit printre noi. Pentru tot darul si harul Tau catre Tine imi plec fiinta si tot ce am eu in fata Ta.