Lupta dragostei, de J.B.Donovan

Uneori inca inainte de 16 ani, din cauza a ceea ce vad, citesc, aud, cei tineri isi pun problema dragostei. Ce importanta sa dea la ceea ce spun colegii si prietenii lor? Trebuie sa porneasca in cautare? Sa faca experiente? Sa se opreasca in fata interdic...

7.50 Lei

Uneori inca inainte de 16 ani, din cauza a ceea ce vad, citesc, aud, cei tineri isi pun problema dragostei. Ce importanta sa dea la ceea ce spun colegii si prietenii lor? Trebuie sa porneasca in cautare? Sa faca experiente? Sa se opreasca in fata interdictiilor atunci cand sunt nerabdatori sa cunoasca? Ce concluzii sa traga, ce decizii sa ia odata ce au trecut dincolo de anumite atentionari pe care au refuzat sa le ia in seama?

De ce-ar trebui sa se infraneze dorintele unei inimi si a unui corp facute pentru a iubi? In aceasta carte, un grup de tineri descopera ca sentimentele de dragoste sunt punctul de plecare spre o serie de itinerarii posibile, dar ca o singura cale, trasata de Dumnezeu, duce la adevarata dragoste. "Lupta dragostei" este o carte pe care toti tinerii ar trebui s-o citeasca, s-o discute intre ei si cu parintii lor.

Te-ar mai putea interesa...