Manual de predici vol.1

"Acesta este primul volum al unei serii de carti de referinta selectate, editate si menite exclusiv pentru lucratorii pentricostali. Cartea se imparte, in mod convenabil, in trei sectiuni: Predici scrise, redand mesajele in intregime, impreuna cu ilustrat...

35.00 Lei

"Acesta este primul volum al unei serii de carti de referinta selectate, editate si menite exclusiv pentru lucratorii pentricostali. Cartea se imparte, in mod convenabil, in trei sectiuni: Predici scrise, redand mesajele in intregime, impreuna cu ilustratiile si indrumarile necesare; Schite de predici, care au menirea de a provoca gandirea in asa fel ca predicatorul sa-si poata include ilustratiile si pnctele personale; si cateva exemple de Schite de lectii de David Bishop, schite care credem ca vor introduce o noua abordare de <> pentru a oferi bisericii o intelegere mai buna a Cuvantului.

In acest sens, cu cateva exceptii, aceste predici le-au fost cerute unor oameni care sunt actualmente implicati in lucrarea pastorala. Ei sunt reprezentantii unor biserici de marimi diferite, din zone diferite geografic si social. Toti cei care au contribuit sunt penticostali. Credem ca forta Manualului de resurse pentru lucrarea penticostala consta in reliefarea unei varietati de modele de predicare precum si in discutarea unei arii largi de subiecte."

Editorii Floyd D. Carey si Hoyt E. Stone

Te-ar mai putea interesa...