Manual de predici vol.2

"Acesta este al doilea volum dintr-o serie de carti de referinta selectate, editate si menite exclusiv pentru lucratorii penticostali. Cartea se imparte, in mod convenabil, in doua sectiuni: Predici, care redau mesajele in intregime, impreuna cu ilustrati...

35.00 Lei

"Acesta este al doilea volum dintr-o serie de carti de referinta selectate, editate si menite exclusiv pentru lucratorii penticostali. Cartea se imparte, in mod convenabil, in doua sectiuni: Predici, care redau mesajele in intregime, impreuna cu ilustratiile si indrumarile necesare; si Schite de predici, care au menirea de a provoca gandirea in asa fel ca predicatorul sa-si poata include ilustratiile si punctele personale.

In cea mai mare parte, aceste predici au fost cerute unor oameni care sunt actualmente implicati in lucrarea pastorala. Exceptie fac predicile primite de la unii predicatori bine cunoscuti datorita zelului lor spiritual si a implicarii continue in diferite activitati pastorale. Autorii nostri reprezinta biserici de marimi diferite, din zone diferite geografic si social. Toti cei care au contribuit sunt penticostali. Credem ca forta Manualului de predici consta in releiefarea unei varietati de modele de predicare precum si in discutarea unei arii largi de subiecte."

Editorii Floyd D. Carey si Hoyt E. Stone

Te-ar mai putea interesa...