Mariana, de Allegra McBirney

Tie iti plac povestirile adevarate? Dar acelea in care DOMNUL a facut lucruri minunate? Asa este, lucrurile pe care le face El in viata oamenilor sunt cu mult mai minunate decat lucrurile din basme, nu-i asa? Ei bine acum vreau sa iti povestesc ceva care...

2.90 Lei

stoc epuizat

Tie iti plac povestirile adevarate? Dar acelea in care DOMNUL a facut lucruri minunate? Asa este, lucrurile pe care le face El in viata oamenilor sunt cu mult mai minunate decat lucrurile din basme, nu-i asa?

Ei bine acum vreau sa iti povestesc ceva care s-a intamplat cu adevarat, si anume in viata unei fetite de 5 ani pe care o chema Mariana. Totul a inceput atunci cand micuta Mariana s-a inrezut in Domnul Isus ca in Isus al ei, ca Salvatorul ei. Este adevarat a ea avea doar cinci anisori, dar nu era prea mica pentru ca sa creada ca Domnul Isus a murit pe cruce ca sa creada ca Domnul Isus a murit pe cruce ca sa plateasca vina pacatelor ei si apoi a inviat. Si, astfel, ea s-a rugat si I-a cerut sa fie Isus al ei… s-o salveze si sa vina in inima si viata ei.