Meditatii doar pentru fete, de Carolyn Larsen

Ai sentimentul ca nu te ridici la inaltimea asteptarilor? Te confrunti cu problema barfei? Incerci sa-ti infrunti fricile? Cartea Meditatii doar pentru fete! vorbeste despre problemele cu care te confrunti.   Numeroase carti de meditatii te inva...

41.90 Lei

Ai sentimentul ca nu te ridici la inaltimea asteptarilor?

Te confrunti cu problema barfei?

Incerci sa-ti infrunti fricile?

Cartea Meditatii doar pentru fete! vorbeste despre problemele cu care te confrunti.

 

Numeroase carti de meditatii te invata ce spune Biblia; cartea de fata face lucrul acesta... si nu numai! Ea de asemenea te ajuta sa pui in practica ce spune Biblia. Fiecare meditatie contine o istorioara despre o problema reala, un chestionar care te ajuta sa evaluezi cum stai la capitolul respectiv, cateva sfaturi referitoare la punerea in aplicarea a mesajului, precum si citate si versete biblice care sa iti intipareasca mai bine in minte lectia. Este o modalitate placuta de a invata mai multe despre cum poti sa iti pui credinta in practica in viata reala.

Aceste meditații vor ajuta fetele cu vârsta cuprinsă între 8 și 12 ani să aplice concepte biblice la viața lor de zi cu zi. Fiecare meditație este scrisă și concepută având în vedere adolescenta de astăzi și nevoile sale. Folosind un verset biblic ca temă, fiecare meditație conține o istorioară din zilele noastre și câteva exerciții interactive, printre care se numără: o listă cu lucruri de făcut, un chestionar, versete biblice pe tema discutată și citate care ajută la fixarea lecției. Înțesată cu artă plină de măiestrie și pe gustul fetelor, această carte de meditații atractivă va fi greu de lăsat din mână de către fete.

Te-ar mai putea interesa...