Mesaje transmise la radio BBC, de Iosif Ton

Volumul cuprinde mesaje transmise la Radio BBC si Radio Europa Libera in perioada anilor '80. Mesajele de la BBC prezinta succinte portrete ale marilor oameni ai crestinismului primelor veacuri si ai crestinismului secolului XX. Mesajele de la Europa Li...

40.00 Lei

stoc epuizat

Volumul cuprinde mesaje transmise la Radio BBC si Radio Europa Libera in perioada anilor '80.

Mesajele de la BBC prezinta succinte portrete ale marilor oameni ai crestinismului primelor veacuri si ai crestinismului secolului XX.

Mesajele de la Europa Libera prezinta perspectiva biblica cu privire la situatia crestinilor care au trait sub teroarea regimului comunist al acelor ani.

"... sa nu ne lasam ispititi sa devenim ca ei. Sa readucem in neamul romanesc bunatatea, omenia, iertarea., amabilitatea, politetea - calitati care au fost zdrobite si ne-au foast rapite de partidul comunist si de securitate. Adevarata noastra razbunare este sa nu fim ca ei. Adevarata noastra reactie la rautatea lor fara margini este sa ne recapatam bunatatea, omenia, demnitatea, amabilitatea, cinstea, dreptatea si adevarul. Sa incepem de acum! Sa folosim libertatea pantru a ne reface moral si spiritual! Sa redevenim romani buni, cumsecade, de omenie, cum am fost altadata! Comunistii s-au luptat sa ni-L ia pe Dumnezeu, Biblia si credinta. Sa ne intoarcem la valorile acestea de temelie si sa ne reconstruim moralitatea si caracterul pe ele!"

-- Iosif Țon

Te-ar mai putea interesa...