Minuni ce misca inima

Povestiri adevarate, care ne umplu inimile de emotii... si ne deschid ochii pentru surprizele mari si mici din viata de zi cu zi. Aproape 50 de autoare povestesc in sapte capitole ce minuni au loc atunci cand...- peste noi vin surprizele cerului;- suflet...

40.00 Lei

Povestiri adevarate, care ne umplu inimile de emotii... si ne deschid ochii pentru surprizele mari si mici din viata de zi cu zi.

Aproape 50 de autoare povestesc in sapte capitole ce minuni au loc atunci cand...
- peste noi vin surprizele cerului;
- sufletul si trupul afla vindecare;
- ingerii isi intind aripile peste viata noastra;
- mana puternica a lui Dumnezeu ne ocroteste pasii;
- in ochii copiilor se oglindeste frumusetea vietii;
- teama se destrama ca ceata dimineata;
- rugaciunile descuie poarta cerului.

Intamplarile incurajatoare, cu talc sau pline de umor te invita sa meditezi cateva clipe la momentele pretioase ce ne imbogatesc adesea viata. Merita sa-ti faci un cadou cu aceasta carte "doldora de minuni"! Si nu numai tie, ci si prietenilor tai sau celor apropiati tie! Descopera impreuna cu ei ca pentru Dumnezeu absolut nimic nu este imposibil.

Mai jos redam introducerea, asa cum apare ea in carte:

Sunt cuprinsa intotdeauna de uimire cand privesc bolta instelata in noptile senine. Ce mult mi-ar placea sa pot numara nenumaratele stele care sclipesc in noapte!
La fel de uimita raman cand admir valsul fulgilor de nea in zilele de iarna. In Biblie ni se spune ca Dumnezeu pastreaza fulgii de nea intr-o camara. V-ati intrebat vreodata cat de uriasa trebuie sa fie aceasta camara?
Dar ceea ce ma uimeste cel mai mult este Dumnezeul maret a Carui fiica sunt. Nu numai ca le-a creat pe toate, ci El Se ingrijeste de bebelusul neajutorat, ne asculta toate rugaciunile, ne prilejuieste intalniri prin care sa fim incurajati, vindeca inimi frante si trupuri bolnave. Mai mult, El ne daruieste bucurii, fiindca ne iubeste nespus de mult. Din cand In cand ne trimite chiar si ingeri in ajutor. Insa ii trimite in asa fel incat sa nu-i recunoastem, caci altfel am muri de frica!
In aceasta carte veti gasi peste 50 de povestiri. Unele va vor aduce zambetul pe buze, altele va vor emotiona pana la lacrimi. Pentru noi a fost o bucurie deosebita sa alcatuim aceasta culegere. Adesea ne-au uimit si pe noi minunile mari si mici traite de autorii povestirilor.
Dorinta mea cea mai mare este ca prin aceasta carte sa fiti incurajati sa va incredeti in Dumnezeu chiar si in situatiile pe care nu le intelegeti. Tineti-va strans de mana Lui tare si puternica, ce daruieste viata si ocrotire! Dumnezeu va poate calauzi si prin cele mai intunecate momente din viata.

Elisabeth Mittelstadt