Mostenirea, de Christoph Von Schmid

O alta lucrare clasica frumoasa si interesanta. Cautarea mai intai a Imparatiei lui Dumnezeu va fi o tema pe care parintii si copiii o vor vedea prin ochii unui nepotel credicios si ai bunicului sau orb. * * * In lumea noastra corupta, plina de o litera...

6.90 Lei

stoc epuizat

O alta lucrare clasica frumoasa si interesanta. Cautarea mai intai a Imparatiei lui Dumnezeu va fi o tema pe care parintii si copiii o vor vedea prin ochii unui nepotel credicios si ai bunicului sau orb.

* * *

In lumea noastra corupta, plina de o literatura care portretizeaza laudativ toate formele de stricaciune si de rau, aparitia unor carti care ne infatiseaza personaje nobile, tineri si tinere, barbati si femei de caracter, cu actiuni pline de noblete, ne vine ca o briza de aer proaspat, ca o zi insorita de primavara, plina de viata noua si de frumusete. Tineretul de astazi si intreaga noastra societate are nevoie de modele diferite, are nevoie de o literatura care infatiseaza personaje pline de puritate morala, care inving raul prin bine, care stralucesc chiar si in saracie si in tragedie, care pretuiesc corectitudinea, adevarul si puritatea mai mult chiar decat viata. Colectia Carti Rare ne aduce aceasta frumusete din epoci trecute si din medii sociale modelate de Biblie, adica de Cuvantul lui Dumnezeu. Salutam cu entuziasm aceasta colectie si o recomandam cu cea mai mare caldura.

Prof. Dr. Iosif Ton