Necenzurat, de Josh McDowell si Erin Davis

Intrebarile tale primesc raspuns... Cuvantul "sex" este cautat pe Google de peste 4 miliarde de ori in fiecare an si se situeaza printre cele mai cautate cuvinte din lume. Si cum tinerii constituie segmentul majoritar ce foloseste internetul, sunt doua l...

40.00 Lei

Intrebarile tale primesc raspuns...

Cuvantul "sex" este cautat pe Google de peste 4 miliarde de ori in fiecare an si se situeaza printre cele mai cautate cuvinte din lume. Si cum tinerii constituie segmentul majoritar ce foloseste internetul, sunt doua lucruri care ies in evidenta de aici:

  • Cand vine vorba despre sex, cu siguranta ai intrebari.
  • Pe internet vei gasi raspunsuri, dar probabil nu vor fi cele mai folositoare.

In Necenzurat, nicio intrebare nu este interzisa, intrucat cunoasterea, nu ignoranta, este cheia care in cele din urma te motiveaza sa-ti pastrezi puritatea, care-ti va aduce mai apoi implinire in casnicie si in familie.

Raspunsurile societatii si ale culturii noastre la intrebarile despre sex sunt nesatisfacatoare, dar aceasta nu inseamna ca nu poti gasi raspunsuri viabile. Biblia are o pozitie legata de acest subiect. De aceea, in abordarea celor mai fierbinti intrebari despre dragoste si intimitate, autorii McDowell si Davis iti vor raspunde sincer si deschis, aratandu-ti cum poti sa-L onorezi pe Dumnezeu cu trupul tau.

Te-ar mai putea interesa...