Niciun loc unde sa plangi, de Doris Van Stone si Erwin W. Lutzer

Dorie se considera pe sine urata, neiubita si murdara ca urmare a abuzului sexual din copilarie. Apoi, ea si-a predat viata lui Dumnezeu - si El a facut ceva frumos cu ea. Niciun loc unde sa plangi este povestea luptei si a victoriei ei. Cu aceeasi sensi...

21.00 Lei

Dorie se considera pe sine urata, neiubita si murdara ca urmare a abuzului sexual din copilarie. Apoi, ea si-a predat viata lui Dumnezeu - si El a facut ceva frumos cu ea.

Niciun loc unde sa plangi este povestea luptei si a victoriei ei. Cu aceeasi sensibilitate cu care a scris Dorie, fata pe care nu o iubea nimeni, Doris Van Stone ne conduce dincolo de generalitati si de statistici pentru a ne comunica evenimentele tragice ale copilariei ei. Dorie stie ce inseamna sa fii neglijat din punct de vedere emotional si fizic si sa cauti cu disperare, dar sa nu gasesti, niciun loc unde sa plangi. Ea stie, de asemenea, despre binecuvantarea care s-a facut simtita in viata ei la varsta de 13 ani - un student crestin a vizitat-o la orfelinat si i-a facut cunostinta cu un Dumnezeu care-i iubeste chiar si pe cei neiubiti.

Fiindca fusese evitata de parintii ei "precum un caine nedorit" si abuzata fara mila in diferite case adoptive, Dorie s-a tinut de dragostea neconditionata a lui Dumnezeu de care nu s-a indoit.

Asa cum Dumnezeu i-a dat o inima sensibila ca sa-i ierte pe cei care au abuzat-o, El a binecuvantat-o, de asemenea, pe Dorie cu puterea de a dezvalui propriul sau trecut in acest volum. Din sinceritatea ei, iti vei da seama de trauma abuzului si vei cunoaste, de asemenea, pasii spre insanatosire pentru cei care sunt destul de afectati de aceasta stare.

Doris Van Stone este licentiata a Intitutului Biblic Sf. Pavel. Ea lucreaza cu Precept Ministrie din Chattanooga, Tennessee, si calatoreste in intreaga lume in cadrul unei misiuni avand scop marturisirea, invatatura biblica si consilierea.

Erwin W. Lutzer (cu licenta in stiinte umaniste la Colegiul Biblic din Winnipeg, masterul in teologie la Seminarul Teologic din Dallas si doctoratul in drept, Facultatea de Drept, Simon Greenleaf) este pastor principal al Moody Memorial Church din Chicago. A scris si alte carti: Failure: The Back Door to Success [Esecul: usa din dos a succesului], How in This World Can I Be Holy? [Cum pot sa fiu sfant in aceasta lume?] si ghiduri de buzunar: Salt and Light [Sare si lumina]. A scris Dorie, fata pe care nu o iubea nimeni impreuna cu Doris Van Stone.

CUPRINS

Cuvant inainte
Multumiri
Introducere
1. Niciun loc unde sa plangi
2. Confruntarea cu trecutul
3. Puterea sperantei
4. Puterea unei urechi care asculta
5. Puterea unei atingeri pline de dragoste
6. Puterea iertarii
7. Puterea dragostei Tatalui
8. Puterea lui Cristos asupra lui Satan
9. Cineva imi poarta de grija
10. Avem o singura viata