Nimeni nu ma iubeste, de O. F. Walton

"Nimeni nu ma iubeste" a fost deviza sub care si-a trait viata Batrana Morocanoasa, iar raspunsul dat indiferentei si cruzimii vietii a fost unul pe masura: "Si nici eu nu iubesc pe nimeni". Cand Iubirea a batut timid la usa inimii sale, intai sub forma ...

10.90 Lei

"Nimeni nu ma iubeste" a fost deviza sub care si-a trait viata Batrana Morocanoasa, iar raspunsul dat indiferentei si cruzimii vietii a fost unul pe masura: "Si nici eu nu iubesc pe nimeni".

Cand Iubirea a batut timid la usa inimii sale, intai sub forma unei pisicute bolnave si mai apoi sub chipul gingas al unei fetite orfane, batrana a deschis larg usa, flamanda de a darui si a primi iubire. Primele raze ale iubirii au adus lumina in intunericul suferintei si singuratatii, iar Batrana Morocanoasa, de mana cu fetita ei draga, a invatat pas cu pas bucuria de care a fost privata o viata… In mijlocul suferintei pricinuite de moartea copilei indragite, ce daduse culoare si sens existentei sale, batrana il intalneste pe cel care nu e paraseste niciodata, pe Cel care este Iubirea. "Nimeni nu ma iubeste"… repeta Batrana Morocanoasa, iar inima ei continua cantandu-si bucuria "mai mult decat Cel care a parasit slava cereasca si a venit ca sa caute si sa mantuiasca pe cei pierduti".

Daca viata ta se aseamana cu cea a batranei si poate fi cuprinsa in aceste amare cuvinte - "Nimeni nu ma iubeste" - cauta-L si tu pe Acela care iti promite chiar astazi: "Te voi iubi cu o iubire vesnica…"

Laura Nisteriuc