O atitudine ca a Mariei, de Joanna Weaver

"Doamne, indiferent cat ar costa, fa-ma asemenea Tie!" Tanjesti sa-I slujesti lui Dumnezeu cu putere si har, sa-L reflectezi pe Cristos in fiecare cuvant si actiune, dar te trezesti luptandu-te mereu sa dai viata acelei viziuni in umblarea ta de fiecare ...

30.00 Lei

"Doamne, indiferent cat ar costa, fa-ma asemenea Tie!"

Tanjesti sa-I slujesti lui Dumnezeu cu putere si har, sa-L reflectezi pe Cristos in fiecare cuvant si actiune, dar te trezesti luptandu-te mereu sa dai viata acelei viziuni in umblarea ta de fiecare zi.

In adancul nostru, fiecare dintre noi este o "sora deformata", in care firea si duhul se lupta continuu pentru control. Suferim de schizofrenie spirituala, de scindare intre intentiile fetei bune de a-L pune pe Isus pe primul loc si realitatile fetei rele care ne asalteaza gandirea si Il indeparteaza din scena.

In aceasta carte, Joanna Weaver iti indreapta privirile dincolo de esecuri la Dumnezeul care sta gata, dornic si capabil sa faca din tine o femeie cu totul noua. Ea te echipeaza cu principii biblice si cu instrumente practice pentru parteneriatul cu Cristos, sfatuindu-te sa-L inviti in cele mai ascunse colturi ale sufletului tau si sa-I dai mana libera sa te mantuiasca si sa te innoiasca.

Folosindu-se de povestirile Mariilor din Biblie (Maria, mama lui Isus; Maria, sora Martei; si Maria Magdalena) si de povestirile altora ale caror experiente cu Dumnezeu le-au schimbat vietile, Joanna Weaver iti arata cum poti gasi ceea ce-ti doresti: speranta, vindecare, plinatate si bucurie. "O atitudine ca a Mariei" te va pune pe calea transformarii personale de durata: schimbare sufleteasca profunda care rezulta intr-o transformare completa - dinspre interior inspre exterior.

Joanna Weaver este sotie de pastor, lider de studiu biblic si autoare ale carei lucrari includ cartea bestseller "O inima ca a Mariei intr-o lume ca a Martei" si cartea cadou-de-nunta "With This Ring". Articolele ei au aparut in publicatii precum "Focus on the Family", "Guideposts" si "HomeLife". Ea si sotul ei, John, sunt implicati in slujire de mai bine de douazeci de ani. Joanna si John Weaver, impreuna cu cei trei copii ai lor locuiesc in Whitefish, Montana.

 

Aprecieri pentru "O atitudine ca a Mariei"

"Inca o data, Joanna Weaver ne indruma cu blandete, dragoste si fermitate pe calea schimbatoare de vieti a neprihanirii. Onestitatea ei cu privire la propriile ei lupte ne asigura ca nu suntem singurele. Iar devotamentul ei fata de adevarul biblic ne aminteste de faptul ca Dumnezeu ne este alaturi la fiecare pas. Iti promit ca dupa citirea acestei carti vei fi o femeie schimbata!"

- Liz Curtis Higgs, autoarea bestseller-ului "Bad Girls of the Bible"

"Citirea cartii 'O atitudine ca a Mariei' o pot compara cu vizita unei prietene apropiate care imi vorbeste de la inima la inima. Mie mi-a placut enorm cartea 'O inima ca a Mariei intr-o lume ca a Martei' si constat ca si aceasta a doua carte se concentreaza asupra intimitatii cu Cristos, dar ne duce mult mai departe, aratandu-ne - prin intamplari personale si povestiri emotionante - bucuria regasita prin predarea personala pentru o remodelare sfanta. Daca esti gata sa ai o atitudine noua, vei adora cartea aceasta!"

- Tricia Goyer, autoare a opt carti de succes, inclusiv a cartii "Generation NeXt Parenting"

"Se pare ca cele mai veritabile carti sunt cele care isi fac drum spre iesirea din viata cotidiana si vorbesc despre lucrurile vesnice. Asa este si in cazul cartii 'O atitudine ca a Mariei'. Aceasta carte personala si motivatoare iti va incuraja si alina duhul tocmai in acele aspecte in care viata cotidiana l-a ranit. Soarbe-o cu indrazneala!"

- Robin Jones Gunn, autoarea cartilor bestseller "Sisterchicks on the Loose!" si "Take Flight!"

"In aceasta carte, Joanna Weaver ne duce cu gandul la alte Marii din Biblie pentru a ne arata cum ne putem curata casa spirituala. Scrierea bogata si imaginativa a Joannei ne ajuta sa patrundem in adancul sufletului nostru pentru a putea indeparta acele straturi ascunse care ne impiedica sa traim vieti libere din punct de vedere spiritual. Permite-ti un tratament de remodelare spirituala alaturi de 'O atitudine ca a Mariei' - a devenit un nou standard."

- Janet Holm McHenry, conferentiar si autoare a douazeci de carti, incluzand "PrayerWalk" si "PrayerStreaming"

"Weaver scrie saisprezece capitole incantatoare si puternic spirituale prin care le provoaca si le implora pe femei sa-I permita lui Dumnezeu sa intre in locurile cele mai ascunse ale inimii, pentru a face o operatie pe suflet. Ea vorbeste despre pazirea inimii de cinism si confuzie, prin controlarea gandurilor, dezvoltarea unei atitudini curajoase si indraznete si adoptarea unei pozitii echilibrate, maleabile si de slujire. Descrierea facuta de Joanna Weaver este sincera si profunda, atenta si practica. Autoarea are o modalitate aparte de abordare chiar si pentru o tema la limita, care incanta, dar si intriga in acelasi timp."

- Recenzie Publishers Weekly

Cuprins

Multumiri
1. Atitudinea Mariei
2. Doamne, schimba-ma!
3. Surori deformate
4. Test de atitudine
5. Linii defectuoase
6. Murind pentru a trai
7. O atitudine deschisa
8. Controleaza-ti mintea
9. Paza izvorului
10. O frumusete neinfricata
11. Dezradacinarea amaraciunii
12. Zdrobita si binecuvantata
13. Dieta femeii firesti
14. Vorbirea iubirii
15. Imbracata cu Isus
16. Pas cu pas

Anexa A: Ghid de studiu
Anexa B: Resurse pentru o transformare sfanta
Anexa C: Dezvoltarea timpului de partasie
Anexa D: Consemnarea transformarii tale
Anexa E: Memorarea Scripturii
Note

Te-ar mai putea interesa...