O dimineata in cer, de Sarah Williams

"Dumnezeu a ales lucrurile nebune ale lumii, ca sa le faca de rusine pe cele intelepte si lucrurile slabe, ca sa le faca de rusine pe cele tari."(1 Corinteni 1:27) Avea sa fie din nou mama. Pentru a treia oara. Nerabdarea si incantarea intregii familii c...

12.00 Lei

stoc epuizat

"Dumnezeu a ales lucrurile nebune ale lumii, ca sa le faca de rusine pe cele intelepte si lucrurile slabe, ca sa le faca de rusine pe cele tari."
(1 Corinteni 1:27)

Avea sa fie din nou mama. Pentru a treia oara. Nerabdarea si incantarea intregii familii crestea cu fiecare zi care trecea. Un control de rutina a schimbat insa totul. Radical. Ireversibil.

Sarah a aflat cu oroare ca fetita mult asteptata nu avea sa supravietuiasca nasterii. Avea o malformatie rara si foarte grava. O viata fericita s-a transformat peste noapte In cel mai intunecat cosmar. Parintii s-au trezit brusc In fata unei dileme teribile.
Vor ceda oare presiunilor unei lumi obsedate de perfectiune, tematoare de slabiciune, scandalizate de diformitate si Ingrozite In fata mortii?

Sau isi vor asculta inimile si vor alege sa-l primeasca pe acest copil In mijlocul familiei lor? Si daca totusi o vor face, oare cu ce pret vor iesi la liman?

O poveste reala, socanta, o scriitura de un stil desavarsit, care impresioneaza prin simplitate si realism. O mostra de credinta traita la cote extreme.