O inima ca a Mariei intr-o lume ca a Martei, de Joanna Weaver

Gaseste intimitatea cu Dumnezeu, in ciuda agitatiei vietii! O invitatie pentru fiecare femeie care a simtit vreodata ca nu este destul de evlavioasa destul de iubitoare sau ca nu face destul! Viata unei femei de astazi nu este prea diferita de cea a Mari...

25.00 Lei

Gaseste intimitatea cu Dumnezeu, in ciuda agitatiei vietii! O invitatie pentru fiecare femeie care a simtit vreodata ca nu este destul de evlavioasa destul de iubitoare sau ca nu face destul!

Viata unei femei de astazi nu este prea diferita de cea a Mariei sau a Martei din Noul Testament. Asemenea Mariei, si tu tanjesti sa stai la picioarele lui Isus... dar obligatiile zilnice ale vietii tale agitate pur si simplu nu te lasa in pace. Asemenea Martei, si tu II iubesti pe Isus si vrei din tot sufletul sa-I slujesti... dar te lupti cu oboseala, cu resentimentele si cu simtamintele de incompatibilitate. Atunci vine Isus, in mijlocul freamatului vietii tale, pentru a-ti face aceeasi invitatie pe care a facut-o cu mult timp in urma celor doua surori din Betania. Plin de blandete, El te sfatuieste sa alegi "partea cea buna" - o viata de intimitate cu El, intimitate care se revarsa in mod natural in slujire plina de dragoste.

Cu o abordare noua, Joanna Weaver ne arata noua tuturor - Marii si Marte - cum sa ne apropiem mai mult de Domnul nostru: aprofundandu-ne partasia cu El, consolidandu-ne slujirea si facandu-le pe amandoua cu mai putin stres si cu mai multa bucurie. Cartea include un studiu biblic de 12 saptamani aplicabil atat individual, cat si in grup.

JOANNA WEAVER este sotie de pastor, lider de studiu biblic si autoare ale carei lucrari includ cartea bestseller "O inima ca a Mariei intr-o lume ca a Martei" si cartea cadou-de-nunta "With This Ring". Articolele ei au aparut in publicatii precum Focus on the Family, Guideposts si HomeLife. Ea si sotul ei, John, sunt implicati in slujire de mai bine de douazeci de ani. Joanna si John Weaver, impreuna cu cei trei copii ai lor locuiesc in Whitefish, Montana.

 

Cuprins:

Multumiri
Cap. 1. Povestea a doua surori
Cap. 2. "Doamne, nu-Ti pasa?"
Cap. 3. Diagnosticul
Cap. 4. Solutia
Cap. 5. Intimitatea din sufragerie
Cap. 6. Slujirea din bucatarie
Cap. 7. Partea cea buna
Cap. 8. Lectii de la Lazar
Cap. 9. Inima educabila a Martei
Cap. 10. Dragostea extravaganta a Mariei
Cap. 11. Echilibrarea slujirii si inchinarii
Cap. 12. O inima ca a Mariei intr-o lume ca a Martei

Resurse pentru 'O inima ca a Mariei intr-o lume ca a Martei':
Anexa A. Ghid de studiu
Anexa B. Resurse pentru intimitatea din sufragerie
Anexa C. Resurse pentru slujirea din bucatarie
Anexa D. Jurnal de calatorie
Anexa E. Un plan simplu pentru o jumatate de zi de rugaciune
Anexa F. Drepturile crestinului la locul de munca

Te-ar mai putea interesa...