O mie de daruri, de Ann Voskamp

DESCHIDE OCHII SI VEI VEDEA O MIE DE BINECUVANTARI "O mie de daruri" te indeamna ca, lasand in urma pustiul mandriei, al fricii si al vointei de a controla, sa te increzi in Dumnezeul care iti umple paharul "de da pe deasupra." Relatand despre cateva din...

49.00 Lei

DESCHIDE OCHII SI VEI VEDEA O MIE DE BINECUVANTARI

"O mie de daruri" te indeamna ca, lasand in urma pustiul mandriei, al fricii si al vointei de a controla, sa te increzi in Dumnezeul care iti umple paharul "de da pe deasupra." Relatand despre cateva dintre momentele in care a inteles ce este harul, Ann Voskamp te invata prin exemplul ei cum sa plangi pierderile in mod biblic, transformand durerea in poem, cum sa alegi in mod constient o viata de multumire in toate lucrurile si cum sa te opresti din alergare si sa Il vezi pe Dumnezeu in clipa prezenta.

Mai mult decat o simpla lectura, "O mie de daruri" ar trebui mai degraba privita ca un ghid dinamic, interactiv de aplicare a unor adevaruri ce te vor indruma spre bucuria adanca in Domnul, schimbandu-ti viata pentru totdeauna.

"Ann Voskamp este realmente o scriitoare talentata; cartea ei e una dintre cele mai bune din cate am citit vreodata. Daca vrei o carte-provocare, una care sa te zguduie, dar intr-un fel cum nu se poate mai frumos, atunci ai gasit-o deja. Nu e genul de carte pe care o citesti o singura data si apoi o uiti in biblioteca. E o comoara la care vei reveni ani de-a randul."

-- Lysa Terkeurst
Presedinta a Proverbs 31 Ministries si autoarea cartii de succes "Becoming More Than a Good Bible Study Girl"

Ce inseamna o viata
...profund umana
...profund spirituala
...profund si autentic implinita

La fel ca noi toti, Ann Voskamp isi doreste sa nu lase viata sa treaca pe langa ea. Si nu e vorba de o lista cu lucruri extraordinare de facut macar o data inainte de moarte.

Intrebarea ei este: "Cum ne putem bucura cand suntem stresati de termene limita, datorii, conflicte si treburi care nu se mai sfarsesc? Cum putem fi multumiti atunci cand zilele ne sunt lungi, ingropate in rutina si uneori pline de durere? Ce anume ne da Dumnezeu aici si acum?"

Un ghid practic de descoperire a bucuriei scris intr-un stil fermecator, "O mie de daruri" te invita sa deschizi ochii si sa vezi in fiecare zi binecuvantarile lui Dumnezeu. Vei intelege de ce Ann, multumind pentru viata pe care o avea deja, a ajuns sa traiasca viata la care visase dintotdeauna.

Strabatute de firul rosu al harului, reflectiile lui Ann Voskamp pe marginea experientelor ei de sotie de fermier si mama a sase copii te vor calauzi pe drumul disciplinei spirituale a tinerii unui jurnal de multumire, disciplina care i-a schimbat autoarei viata. Vei invata cum sa cultivi o atitudine de multumire, cum sa traiesti astfel incat sa fii gata de moarte si cum sa ramai prezent in prezenta lui Dumnezeu, gasind in ea o fericire adanca si trainica.

Ann Voskamp este redactor pentru DaySpring (un departament al companiei Hallmark), editor la The High Calling (revista online a comunitatii Laity Lodge) si ambasador pentru Compassion International, sustinand cauza copiilor din tarile sarace. A studiat psihologia si pedagogia la Universitatile York si Waterloo. Ea si sotul ei locuiesc intr-o regiune rurala din sud-vestul provinciei canadiene Ontario si impreuna se ocupa de ferma familiei, cresc sase copii, cultiva porumb pe camp si o atmosfera de lauda in casa. Ann scrie zilnic despre minunea vietii obisnuite pe blogul ei, www.aholyexperience.com.

 

Cuprins

Capitolul 1. O viata mai goala, mai plina
Capitolul 2. Un cuvant dupa care sa traiesti... si sa mori
Capitolul 3. Primul zbor
Capitolul 4. Un templu de timp
Capitolul 5. Ce anume e har intr-o lume ca a noastra?
Capitolul 6. Ce vrei? Locul de unde Se vede Dumnezeu
Capitolul 7. Tot globul nostru e de sticla
Capitolul 8. Cum nu ne va da, impreuna cu El, toate lucrurile?
Capitolul 9. Fa-te mic
Capitolul 10. Golindu-ne, umplem... si suntem umpluti
Capitolul 11. Bucuria intimitatii
Cuvant de incheiere
Multumiri
Note

Te-ar mai putea interesa...