O viata traita in Duhul, de George O. Wood

"O viata traita in Duhul" ne apropie de Dumnezeu, ne trimite in lume. "O viata traita in Duhul" ofera o compilatie completa de perspective cu privire la persoana si lucrarea Duhului Sfant, din partea liderului denominatiunii noastre. Este unica abilitate...

20.90 Lei

"O viata traita in Duhul" ne apropie de Dumnezeu, ne trimite in lume.

"O viata traita in Duhul" ofera o compilatie completa de perspective cu privire la persoana si lucrarea Duhului Sfant, din partea liderului denominatiunii noastre. Este unica abilitatea lui Dr. Wood de a formula teologia penticostala adevarata in moduri creative si revigorante. El ne impartaseste in mod clar dorinta lui ca penticostalii sa nu fie multumiti cu amintiri despre intalnirile pline de putere pe care le-au avut in trecut cu Duhul Sfant, ci dimpotriva, sa caute sa fie coplesiti de Duhul Sfant si sa demonstreze dovada continua a plinatatii Lui.

"Dr. Wood afirma clar adevarurile fundamentale pe care Dumnezeu le foloseste in toata lumea pentru a raspandi trezirea spirituala si a aduce o spiritualitate reinnoita. Fiecare credincios trebuie sa citeasca aceasta carte, sa-i absoarba adevarurile, sa le puna in practica si sa le dea mai departe altora."

-- Stanley M. Horton, Th.D.
Distins profesor emerit in Biblie si teologie, Seminarul Teologic Assemblies of God

"Oportunitatile si provocarile vremurilor noastre necesita o reafirmare proaspata si increzatoare a credintei penticostale care sa contina elemente biblice supranaturale. Cartea lui Dr. Wood face acest lucru intr-o maniera usor de citit si care poate fi predicata in mod eminent".

-- Edgar R. Lee, S.T.D.
Profesor principal de formare spirituala si teologie pastorala, Seminarul Teologic Assemblies of God
Presedinte, Comisia pentru puritate doctrinara

 

Cuprins

Prefata de Randy Hurst
Cuvant inainte de Dr. James Bradford
Cuvant inainte de George P. Wood
Introducere
Capitolul 1 -- Persoana Duhului Sfant
Capitolul 2 -- Botezul si umplerea cu Duhul Sfant
Capitolul 3 -- O dovada continua
Capitolul 4 -- Duhul Sfant si vorbirea in limbi
Capitolul 5 -- Roada Duhului
Capitolul 6 -- Darurile Duhului
Capitolul 7 -- In chip cuviincios si cu randuiala
Capitolul 8 -- Lucrarea Duhului
Concluzie -- Da mai departe o mostenire intreaga
Plan de actiune