Obstacole in calea credintei, de Cristian Barbosu

O abordare expozitiva si apologetica a evangheliei dupa Luca "Cristian Barbosu este vocea echilibrului care se ridica peste dezordinea, ameteala si confuzia unei lumi care cauta raspunsuri fara sa le gaseasca. Analiza expozitiva si apologetica a Evanghe...

45.00 Lei

O abordare expozitiva si apologetica a evangheliei dupa Luca

"Cristian Barbosu este vocea echilibrului care se ridica peste dezordinea, ameteala si confuzia unei lumi care cauta raspunsuri fara sa le gaseasca.

Analiza expozitiva si apologetica a Evangheliei dupa Luca clarifica multe nedumeriri pentru acele minti ce isi doresc repere solide in abordarea textului biblic.

Usor de citit si de inteles, atat pentru specialisti cat si pentru cititorul neavizat, cartea aseaza pe cel ce va calatori printre paginile ei pe drumul credintei.

Cu luciditatea teologului si pasiunea evanghelistului, pastorul Cristian barbosu prezinta obstacolele pe calea credintei: ratiunea, necredinta, asteptarile gresite, perspectiva umana, pacatul, impresii si senzatii, circumstantele, religia, lacomia si bogatia, costul pocaintei, apostazia, faptele bune, liberalismul, rusinea, frica, nadejdile inselatoare, oferind solutii pentru depasirea acestora.

Peste toate se lasa un val de oboseala: tara pare obosita, familia pare obosita, tinerii par obositi...! Si oboseala aceasta nu trece oricat am incerca sa ne odihnim. Alergarile gresite, startul fals si obstacolele de tot felul ne-au epuizat. In mijlocul unei apatii nationale si a unui scepticism balcanic, Cristian Barbosu ne ajuta sa alergam in cursa credintei indiferent de piedici."

Florin Ianovici