Otto Pascal - Slava lui Dumnezeu

Impresionant, coplesitor prin continutul tematic si calitatile artistice, albumul de fata prezinta toate ingredientele unui debut de succes. Prin aceasta creatie, Otto Pascal intra in randul celor mai talentati si expresivi interpreti de muzica crestina. ...

25.00 Lei

Impresionant, coplesitor prin continutul tematic si calitatile artistice, albumul de fata prezinta toate ingredientele unui debut de succes. Prin aceasta creatie, Otto Pascal intra in randul celor mai talentati si expresivi interpreti de muzica crestina.

Albumul Slava lui Dumnezeu este o realizare remarcabila din punct de vedere al tehnicii muzicale, dar si spiritual, reusind sa induca acea atmosfera placuta, plina de vibratie si entuziasm, ce determina dorinta de a sorbi fiecare vers al melodiilor interpretate. Vocea impecabila, cu un timbru profund, exprimarea interpretativa plina de siguranta, marcata pe alocuri de a anumita sensibilitate, rasuna din decorul instrumental accentuand forta mesajului.

Vocile aditionale apartinand unor interprete renumite - Miki Stancu, Ile Stancu si Emma Morosan – completeaza admirabil fondul sonor, contribuind semnificativ la armonia, unicitatea si muzicalitatea albumului. Distingem in aranjamentul orchestral artificii deosebite, ce au un puternic impact sonor, insufland de la o melodie la alta emotii si stari sufletesti diferite.

Creatii noi sau cunoscute precum Aleluia, Slava lui Dumnezeu, Am gresit, Am o pace, Atat cat voi trai sau Baraba sunt piesele de referinta ce recomanda auditia acestui album.