Pazirea celor 10 porunci, de J.I. Packer

Au fost adesea considerate in mod gresit a fi "regulile" lui Dumnezeu -- lista Lui invechita cu ce sa faci si ce sa nu faci, care rezulta intr-un mod de viata caracterizat de vinovatie si legalism. Dar urmarindu-l pe iubitul autor si erudit biblic J. I. P...

24.00 Lei

Au fost adesea considerate in mod gresit a fi "regulile" lui Dumnezeu -- lista Lui invechita cu ce sa faci si ce sa nu faci, care rezulta intr-un mod de viata caracterizat de vinovatie si legalism. Dar urmarindu-l pe iubitul autor si erudit biblic J. I. Packer in cercetarea scopului si a adevaratei semnificatii a celor Zece Porunci, vei descoperi ca aceste precepte pot fi numite pe drept tiparul lui Dumnezeu pentru cea mai buna viata posibila. Ele contin intelepciunea si prioritatile de care are nevoie fiecare pentru a avea parte de binecuvantari relationale, spirituale si sociale -- si toate acestea vin de la un Tata ceresc iubitor, care doreste pentru copiii Lui ceea ce e mai bine.

Packer nu doar ca expune aceste adevaruri in segmente scurte, usor de citit, dar el include si intrebari pentru discutie si idei pentru studiu ulterior la sfarsitul fiecarui capitol. Aceasta carte te va provoca sa vezi cele Zece Porunci cu ochi noi si te va ajuta sa intelegi -- poate pentru prima data -- sanatatea, speranta si mostenirea care ti se ofera in ele.

 

Cuprins

Prefata
1. Calea catre viata
2. Un tipar comportamental
3. Eu si tu
4. Lege si dragoste
5. Domnul, Dumnezeul tau
6. Cine e pe primul loc?
7. Imaginatia
8. Vorbesti serios?
9. Iti dau timpul meu
10. Dumnezeu si familia
11. Viata e sacra
12. Sexul e sacru
13. Opreste-te, hotule!
14. Adevarul e sacru
15. Fii multumit
16. Ce ne invata Legea
17. Cimentul societatii
Index biblic

Te-ar mai putea interesa...