Pe urmele Mantuitorului. Imbogateste-ti credinta mergand dupa Isus prin Tara Sfanta, de Max Lucado

Contine o sectiune de fotografii color frumoase si intrebari pentru reflectie, care te poarta intr-o calatorie prin Betleem, Nazaret, Galileea, Raul Iordan, Betania, Ierusalim si multe alte locuri din Tara Sfanta.    Urmareste pasii lu...

48.00 Lei

Contine o sectiune de fotografii color frumoase si intrebari pentru reflectie, care te poarta intr-o calatorie prin Betleem, Nazaret, Galileea, Raul Iordan, Betania, Ierusalim si multe alte locuri din Tara Sfanta.
    
Urmareste pasii lui Isus, de la agitatia din Betleem pana la mormantul linistit din gradina si pana la drumul catre Emaus, unde doi prieteni au auzit marturia lui Dumnezeu de la Dumnezeu Insusi.
     Aceasta calatorie printre dealuri, praf si case din Tara Sfanta te invita sa vezi cu alti ochi inima lui Dumnezeu pentru poporul Sau si dragostea Sa profunda pentru tine.
     Fiecare metru patrat pare sa aiba un mesaj de transmis. Iar pe paginile acestei carti, Max Lucado doreste sa reinvie mesajele acelea in viata ta. Aceasta lume franta are disperata nevoie de un Mantuitor. Si ce har sa avem Unul. Putem sa umblam pe unde a umblat El si sa cugetam la promisiunile pe care le-a facut. Nu trebuie decat sa-L auzi cand iti vorbeste si sa lasi ca aceasta calatorie pe urmele Mantuitorului sa te transforme!
     Dumnezeu iti permite sa o iei de la capat in orice moment al vietii: „Asadar, de acum inainte, sa traiti stapaniti de voia lui Dumnezeu si nu de poftele omenesti in tot restul zilelor voastre” (1 Pet. 4:2, GNT).
Incercuieste cuvintele de acum inainte. Indiferent de ce-ai fost stapanit in trecut, niciodata nu-i prea tarziu sa-ti orientezi viata in directia buna si sa faci parte din planul lui Dumnezeu.

Te-ai intrebat vreodata cum a aratat Tara Sfanta prin ochii lui Isus?

Pe urmele Mantuitorului este o invitatie de a umbla pe urmele pasilor lui Cristos Isus, pentru a-ti face o imagine despre oamenii si locurile care au avut o insemnatate deosebita in viata Lui. Oferind invataturi profunde si reflectii emotionante, Max Lucado te ghideaza prin Tara Sfanta si marcheaza trei aspecte definitorii ale vietii lui Isus:

  • Sosirea si calatoria Lui
  • Lucrarea Mantuitorului
  • Rascrucile si Crucea


Ai acum ocazia sa faci o calatorie pe urmele lui Isus, de la agitatia din Betleem, la Nazaret, in Galileea, la raul Iordan si prin Betania, pana la Ierusalim, la mormantul linistit din gradina, si, in final, pe drumul spre Emaus. Aceasta calatorie prin dealurile, praful si casele din Tara Sfanta iti va deschide o alta perspectiva ce iti va adanci relatia cu Regele Universului care a devenit Salvatorul de pe cruce.
In primul secol, Petru i-a provocat pe oamenii din vremea lui sa calce pe urmele lui Cristos. In zilele noastre, Lucado face acelasi lucru. Ce frumos!

Te-ar mai putea interesa...