Pericolele unei credinte superficiale, de A.W.Tozer

O chemare pentru toti crestinii sa treaca de la o traire superficiala, la o credinta profunda. In "Pericolele unei credinte superficiale", renumitul teolog A. W. Tozer ii avertizeaza pe credinciosii in Hristos impotriva marelui pericol al letargiei spiri...

31.90 Lei

O chemare pentru toti crestinii sa treaca de la o traire superficiala, la o credinta profunda.

In "Pericolele unei credinte superficiale", renumitul teolog A. W. Tozer ii avertizeaza pe credinciosii in Hristos impotriva marelui pericol al letargiei spirituale. El ii indeamna pe crestini sa fie constienti de vremurile in care traiesc si sa recunoasca faptul ca tentativa de a trai "pe pilot automat" le submineaza de fapt credinta. Pentru Tozer, riscurile sunt atat de semnificative incat "ruperea de tirania letargiei spirituale -- indiferent cu ce cost -- ar trebui sa fie prioritatea numarul unu a fiecarui crestin."

In aceasta compilatie nepublicata pana in prezent, cei ce-L urmeaza pe Hristos vor descoperi din nou importanta impotrivirii curajoase fata de somnolenta morala si spirituala. De asemenea, vor vedea importanta vegherii in contextul ispitelor si distractiilor permanente.

Descopera trezirea spirituala si schimbarea pe care Duhul Sfant le poate aduce in viata ta pe masura ce te supui in intregime lui Dumnezeu si umbli intr-o credinta mai profunda!

A. W. TOZER a inceput cautarea sa dupa Dumnezeu la varsta de 17 ani, dupa ce a auzit un predicator pe strada in Akron, Ohio, si a continuat toata viata. Teolog autodidact, Tozer a fost si pastor, scriitor si un editor a carui remarcabila indemanare in folosirea cuvintelor continua sa capteze intelectul si sa stimuleze sufletul credinciosului contemporan. Este autorul a peste 40 de carti, "Urmarirea lui Dumnezeu", "Cunoasterea Celui Preasfant" si "Scopul omului" fiind considerate lucrari devotionale clasice.


Cuprins

Cuvant inainte de pastor Gary Wilkerson
Introducere: Un adevarat profet al bisericii

Partea I: Pericolele cu care se confrunta Biserica Evanghelica
1. Pe marginea apostaziei
2. Cautarea unui substitut pentru Dumnezeu
3. Platforma pentru falsa invatatura
4. Efectul letargiei spirituale
5. Procesul ratacirii
6. Legea irepresibila a consecintei

Partea a II-a: Provocari ale Bisericii Evanghelice
7. Surse de pericol in biserica
8. Pericolul victoriei si al infrangerii
9. Pericolul robiei si al libertatii
10. Pericolul lenevirii si al activismului
11. Pericolul prosperitatii si al adversitatilor
12. Pericolul trairii amanate

Partea a III-a: Calea biruintei acestor provocari
13. Rezistand propagandei lumii
14. Meditand asupra cailor noastre
15. Traind in dinamica Imparatiei lui Dumnezeu
16. A fi gata sa lupti lupta cea buna
17. Traind asumat ca un crestin

O scurta biografie a lui A. W. Tozer

Te-ar mai putea interesa...