Picuri de roua pentru suflet. 20 de eseuri crestine, de Cristian Boariu

Autorul acestei carti pune in contrast doua stari sufletesti, indemnandu-ne astfel la o meditatie adanca asupra conditiei noastre umane.In primul rand, putem descoperi starea omului care traieste fara Dumnezeu, o stare care lasa in urma ei: rani, dureri, ...

30.00 Lei

stoc epuizat

Autorul acestei carti pune in contrast doua stari sufletesti, indemnandu-ne astfel la o meditatie adanca asupra conditiei noastre umane.

In primul rand, putem descoperi starea omului care traieste fara Dumnezeu, o stare care lasa in urma ei: rani, dureri, lacrimi amare, dezamagiri, dezgust si impotmolire. O viata ca atare coboara sufletele in pierzare.

In al doilea rand, este descrisa starea omului care il gaseste pe Dumnezeu, o stare in care vei gasi: fericire, liniste, implinire spirituala si putere de ascultare in smerenie. Aceasta ascultare iti va deschide poarta Raiului. Citirea cu atentie te va afecta pana la lacrimi si va sadi in inima ta frumoasa floare a recunostintei.

-- Pastor Vasile Hozan (Kitchener, Canada)

Atunci cand vei citi aceasta carte, vei intelege ca titlul ei nu este o metafora aleasa cu scopuri de marketing. Aceste eseuri iti invioreaza sufletul si te pun pe ganduri.

Aceasta carte, foarte actuala, autentica si practica, ne reasigura de faptul ca Dumnezeu ridica, in fiecare generatie, oameni care pot imparti "picuri de cer" semenilor lor. Prospetimea acestor "picuri de roua" dovedeste ca autorul a experimentat "ploaia Rusaliilor" si ne face sa ne dorim mai mult revarsarea Duhului peste generatia noastra.

-- Pastor Emanuel Fedur, Phoenix, Arizona

Cuprins

1. Ce stiu batranii astia?
2. Decembrie
3. Dorinte pentru Anul Nou
4. Sarut mana, sora Leana
5. Partea de avere
6. Flori pentru mame
7. De ce-l vor oameni pe Baraba?
8. N-am pe nimeni
9. David si Mefiboset
10. Despre Eutih si ferestrele de la care poti cadea in viata
11. Cum sa ai o calatorie fericita?
12. Sarea, lumina si cetatea
13. Vremuri grele
14. Nevoia de unitate
15. Ce inseamna unitatea?
16. Nevoia de intelepciune
17. Cum putem primi intelepciunea?
18. Nevoia de multumire
19. Cum sa multumim?
20. Nevoia de samariteni
Poezii
Strainul
Mi-e dor
Dima
E toamna iar

 

Nr. pagini: 100

Dimensiune: 13 x 20 cm

Coperta: flexibilla

Te-ar mai putea interesa...