Planuri naruite. Incredintează-ti soarta in mana Domnului, de Kristen Clark, Bethany Baird

Dumnezeu este în continuare Cel care scrie povestea vieţii tale.Ce se întâmplă când viața nu se desfășoară exact așa cum ți-ai imaginat-o tu?Cum îți păstrezi speranța ...

39.00 Lei

Dumnezeu este în continuare Cel care scrie povestea vieţii tale.

Ce se întâmplă când viața nu se desfășoară exact așa cum ți-ai imaginat-o tu?

Cum îți păstrezi speranța și optimismul când dezamăgirile, dorințele neîmplinite și frustrantele deturnări bat la ușa ta? Kristen Clark și Bethany Beal și-au adresat și ele aceste întrebări.

În cartea Planuri năruite, cele două surori își împărtășesc unele dintre cele mai vulnerabile experiențe, cu care ne putem identifica foarte ușor. Printre subiectele abordate se numără nemiloasa infertilitate, interminabilul celibat, pierderi năucitoare și despărțiri care frâng inimi.

Dar în mijlocul iureșului, Kristen și Bethany au învățat că adevărata speranță nu este rodul unei vieți așa cum ți-ai plănuit-o, ci este rezultatul încredințării vieții tale în mâinile lui Dumnezeu, așa cum El a plănuit-o pentru tine și al încrederii că planurile Lui sunt cu adevărat desăvârșite.

Astfel, dragă femeie, oriunde te-ai afla pe drumul vieții, ține minte că viața ta are scop și semnificație în Cristos și propășirea este posibilă — chiar acum.

Kristen Clark și Bethany Beal sunt surori și împreună au fondat lucrarea creștină GirlDefined. Cele două sunt pasionate de răspândirea adevărului biblic despre feminitate prin articole pe blog, discursuri și consiliere pentru femei tinere. Surorile sunt și coautoare ale cărților Portret de domnișoară; Ce ești tu, dragoste? și Sexualitate, puritate și tânjirile inimii oricărei fete.

Te-ar mai putea interesa...