Politica de retur

Ne străduim să oferim clienților noștri cele mai bune servicii, promptitudine, corectitudine și colaborarea noastră să fie mulțumitoare pentru fiecare client. Orice produs comandat de pe site poate fi returnat dacă clientul a primit un produs pe care nu l-a comandat sau defect. În acest caz vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail figicos@yahoo.com sau telefonic la 0756.028858 pentru a solicita returnarea sa în cel mult 48 de ore de la intrarea în posesia produsului. Returul banilor aferenți produsului se efectuează în cont bancar în maxim 30 zile. Pentru comenzile plătite cu cardul suma va fi returnată pe același card utilizat la tranzacționare, în decurs de maxim 30 de zile de la acceptarea returului.

Retururile trimise spre editură cu plata Ramburs nu pot fi acceptate. 

Adresa pentru retur este urmatoarea:

   Suceava , Str. Lazar Vicol Nr 13 cod postal 720245

Veți fi responsabil pentru plata propriilor costuri de transport pentru returnarea articolului. Costurile de transport sunt nerambursabile. Dacă primiți o rambursare, costul transportului de retur va fi dedus din rambursare.

În funcție de locul în care locuiți, timpul necesar pentru ca produsul dvs. schimbat să ajungă la dvs. poate varia.

Dacă returnați articole mai scumpe, vă recomandăm să utilizați un serviciu de expediere urmăribil sau să cumpărați o asigurare de transport. Nu vă garantăm că vom primi articolul returnat.

Noutati