Pot sa se mute munții. Seria Cetăți de scăpare. Vol. 3, de Connilyn Cossette

„Pot să se mute munţii, pot să se clatine dealurile, dar dragostea Mea nu se va muta de la tine şi legământul Meu de pace nu se va clătina”, zice Domnul, care are milă de tine.Isaia 54:10Rămasă...

49.00 Lei

„Pot să se mute munţii, pot să se clatine dealurile, dar dragostea Mea nu se va muta de la tine şi legământul Meu de pace nu se va clătina”, zice Domnul, care are milă de tine.
Isaia 54:10

Rămasă de curând văduvă, Rivkah refuză a se supune legii Torei care o obligă să se căsătorească cu fratele soțului ei și fuge din Kedesh, sperând să-și poată folosi talentele de scrib pentru a se întreține. Fără protecția tatălui ei, preotul din Kedesh, și fără siguranța cetății de scăpare, Rivkah descoperă curând că prețul nesăbuinței este propria libertate.

Malakhi o iubește în secret pe Rivkah de ani întregi, dar nu și-a imaginat niciodată că moartea fratelui său mai mare va însemna căsătoria cu ea. După dispariția ei, acesta se aruncă în lupta continuă împotriva canaaniților, în loc să se gândească la tot ce a pierdut. Dar atunci când războiul se abate asupra Israelului, tatăl lui Rivkah vine la Malakhi cu o cerere imposibilă.

CONNILYN COSSETTE este autoarea seriei Ieșiți din Egipt publicată în Romania de Editura Gramma.ro. Romanele ei au câștigat, de-a lungul timpului, o serie de premii printre care Christy Award și Carol Award. Nimic nu-i face mai mare plăcere decât să sape în lumea antică și bogată a Bibliei și să descopere comorile îngropate ale harului care-L pun în lumină pe Hristos Domnul. Locuiește în partea de sud a Dallasului cu soțul ei și cu cei doi copii minunați care îi umplu zilele cu bucurie, inspirație și voie bună.