Povestea micutei Flora

Mă întreb dacă israeliților le-a fost frică atunci când au trecut prin zidurile de apă ale Mării Roșii. Și eu am văzut un zid de apă și mi-a fost frică. Totuși, dacă mă...

22.00 Lei

Mă întreb dacă israeliților le-a fost frică atunci când au trecut prin zidurile de apă ale Mării Roșii. Și eu am văzut un zid de apă și mi-a fost frică. Totuși, dacă mămica mi-a povestit bine întâmplarea, atunci, zidurile de apă de la Marea Roșie au rămas pe loc, dar nu și cel pe care l-am văzut eu. În plus, cred că zidurile de apă ale Mării Roșii nu erau pline de gunoaie. Al meu era. Ai văzut vreodată o mașină purtată de valuri de colo-colo? Tăticul meu spune că zidul acela de apă era un tsunami, care, zice el, este un cuvânt folosit de oamenii mari pentru un val uriaș de apă. M-am speriat groaznic când a venit tsunamiul, și cred că și mulți alți oameni s-au speriat.

"Eu sunt Flora si am sase ani. Eu, impreuna cu tata, mama si cei doi fratiori ai mei, locuiesc in orasul Banda Aceh. El se afla intr-o tara numita Indonezia. Mai bine zis, locuiam in Banda Aceh inainte sa vina tsunamiul si sa ne ia casa. Cred ca, mai intai, cutremurul a daramat casa, iar apoi aceasta a fost luata de valurile puternice ale tsunamiului. Toate s-au intamplat atat de fulgerator! Vreti sa va povestesc mai multe despre acest tsunami?" - continuarea se afla in carte.