Prada ispitei, de Joshua Harris

Ispita, indeosebi cea sexuala, este adeseori privita in mod gresit ca fiind un monopol al barbatilor. Ispita vizeaza si sexul frumos, aproape in aceeasi masura. Se spune ca terenul de joaca favorit al diavolului ramane inima omului. Iar mintea este locul ...

9.90 Lei

stoc epuizat

Ispita, indeosebi cea sexuala, este adeseori privita in mod gresit ca fiind un monopol al barbatilor. Ispita vizeaza si sexul frumos, aproape in aceeasi masura. Se spune ca terenul de joaca favorit al diavolului ramane inima omului. Iar mintea este locul unde incolteste orice compromis.

Astfel, sub impulsul poftei, dorinta pozitiva a unui barbat de a-si afla jumatatea se poate reduce la "a agata", iar dorinta fireasca a unei femei de a fi frumoasa se poate transforma in "a seduce". Intocmai ca un virus letal, ispita se instaleaza pe nesimtite si otraveste inima, facand loc insingurarii si vinovatiei launtrice.

Lumea in care traim azi incearca sa ne convinga, prin toate mijloacele media, fie ele reviste, tv sau net, ca minciuna, hotia, pornografia si adulterul pot fi optiuni interesante, la moda chiar. Depinde doar de cine le practica.

Cartea se adreseaza celor care cred in schimbare launtrica. Ea poate fi rezumata in cateva vorbe: Nu te juca cu focul. Nu negocia cu ispita nici cat negru sub unghie. Pune-ti pofta-n cui! Alege Lumina. Ai curaj, biruinta este a celor care invata sa stea drepti.

Te-ar mai putea interesa...