Predestinat pentru infiere, de Carlos A. Rodriguez

Ai parte de ceva maret! Vise, valoare, identitate, acceptare, toate acestea conteaza pentru ca fac parte din planul pentru care ai fost conceput. E dreptul tau din nastere sa fii mostenitor. Dar esti tu cu adevarat implinit? Simti ca ai o viata plina de ...

23.00 Lei

Ai parte de ceva maret! Vise, valoare, identitate, acceptare, toate acestea conteaza pentru ca fac parte din planul pentru care ai fost conceput. E dreptul tau din nastere sa fii mostenitor.

Dar esti tu cu adevarat implinit? Simti ca ai o viata plina de crestere, aventura si relatii sanatoase? Esti macar constient de faptul ca ai fost chemat la maretie?

Prin povestiri personale, invataturi practive si revelatie profunda, cartea Predestinat pentru infiere este o invitatie proaspata la o intalnire cu Insusi cel ce este dragostea adevarata. Este o chemare pentru a auzi cu claritate singura voce care te paote defini. Si cand primesti chemarea care-ti va schimba viata vei descoperi realitati de neimaginat atat ale mostenirii, cat si ale calitatii tale de fiu.

UMBLA in destinul TAU

BUCURA-TE DE ACCEPTAREA SA

FII CU adevarat PLIN DE SUCCES

 

Carlos Rodriguez  da invatarura despre Dumnezeu Tatal de mai bine de 12 ani. S-a nascut si a crescut in Puerto Rico, dar a fost transformat si pregatit in cadrul trezirii din Toronto. Carlos si sotia sa Catherine slujesc ca pastori principali ai bisericii Catch the Fire Raleigh, dar si ca parinti ai lui Alejandro si Sebastian, lucru care este mult mai important. Ei traiesc in prezent in Carolina de Nord si calatoresc in toate natiunile lumii, impartasind focul Duhului Sfant si mesajul infierii.